ΑρχικήUpdatesTelegram v9.4.2: Τι χαρακτηριστικά φέρνει το update;

Telegram v9.4.2: Τι χαρακτηριστικά φέρνει το update;

Το Telegram Messenger μόλις κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια ενημέρωση (Telegram v9.4.2) για iPhone και iPad που φέρνει συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως μετάφραση συνομιλίας, στατιστικά χρήσης δικτύου, νέες δυνατότητες emoji και πολλά άλλα! Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκτήσει την τελευταία έκδοση του Telegram τώρα για να απολαύσετε όλες αυτές τις νέες προσθήκες.

Δείτε επίσης: Telegram: Κυκλοφόρησε ενημέρωση με καινούρια χαρακτηριστικά

Telegram v9.4.2

Δείτε επίσης: Πώς να προτείνετε μια profile photo στο Telegram;

Αν είστε χρήστης του Premium Telegram, τότε η εισαγωγή της έκδοσης Telegram v9.4.2 σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφράζετε εύκολα ολόκληρες συνομιλίες στη γλώσσα της προτίμησής σας, ενώ κάνετε scroll ή διαβάζετε νέα μηνύματα! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία, δεδομένου του πόσο δημοφιλής έχει γίνει η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων σε ανθρώπους από όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα και που μιλούν διαφορετικές γλώσσες.

Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις ομάδες σας με αυτή τη νέα ενημέρωση! Με ένα μόνο κλικ, ρυθμίστε αν τα μέλη της ομάδας σας μπορούν να μοιράζονται εννέα διαφορετικούς τύπους μηνυμάτων, όπως Photos, Voice, και Video Messages. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες για προφίλ ή ομάδες χρησιμοποιώντας μια ποικιλία κινούμενων emojis και αυτοκόλλητων μέσω της επιλογής Set Emoji.

Επιπλέον, το Settings διαθέτει τώρα μια επιλογή Network Usage που παρακολουθεί τη χρήση δεδομένων του Telegram. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποια αρχεία πολυμέσων θα αποθηκεύονται αυτόματα στο Camera Roll με βάση το μέγεθος, τον τύπο και την προέλευσή τους – δίνοντάς σας έτσι τον απόλυτο έλεγχο του τρόπου αποθήκευσης αυτών των φωτογραφιών!

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε μηνύματα κατά ημερομηνία στο Telegram

Δείτε επίσης: StrongPity: Στοχεύει χρήστες Android μέσω κακόβουλου Telegram app

Όσο για το τι νέο υπάρχει στον κόσμο των emoji: Υπάρχουν νέα φίλτρα emoji και αυτοκόλλητων, όπως “love” και “celebration” για να σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα αυτά που θέλετε. Επίσης, οι premium χρήστες μπορούν να ελέγξουν τα μοντέρνα πακέτα emoji στο πλαίσιο emoji και να κάνουν ζουμ σε μεμονωμένα emoji.

Κάντε αναβάθμιση στην έκδοση 9.4.2 του Telegram και κερδίστε μια απίστευτη έκπτωση 40% αν πληρώσετε για ένα χρόνο πρόσβασης στις υπηρεσίες premium ($39,99). Κάντε λήψη τώρα στο App Store για iPhone και iPad – μην χάσετε αυτή την εκπληκτική προσφορά!

Δείτε επίσης: Το Telegram είναι πλέον το ιδανικό μέρος για την πώληση εργαλείων και υπηρεσιών phishing

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS