ΑρχικήinetPorsche 911 GT3 RS: Νέο Limited Edition μοντέλο, αφιερωμένο στο Carrera RS

Porsche 911 GT3 RS: Νέο Limited Edition μοντέλο, αφιερωμένο στο Carrera RS

Όλοι οι λάτρεις της Porsche ετοιμαστείτε – το Limited Edition μοντέλο 911 GT3 RS, αφιερωμένο στο Carrera RS κυκλοφόρησε επίσημα!
Αυτό το ξεχωριστό αυτοκίνητο είναι μια ‘μοναδική της μοναδικής έκδοσης και αποτίνει φόρο τιμής στην εμβληματική 911 Carrera RS 2.7 που μετράει 50 χρόνια παρουσίας.
Η πρώτη παραγωγή μόλις παρουσιάστηκε από την Porsche και θα είναι διαθέσιμη για τους πελάτες της, σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Alexa: Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αλλάξετε το όνομά της;

Porsche 911 gt3 RS limited edition model
Porsche 911 GT3 RS: Νέο Limited Edition μοντέλο, αφιερωμένο στο Carrera RS

Αν και το Limited Edition μοντέλο δεν προσφέρει καμία επιπλέον απόδοση σε σχέση με την GT3 RS των 518 ίππων, διαθέτει το πακέτο Weissach
Τι σημαίνει αυτό; Εκτεθειμένα ανθρακονήματα, ελαφριές ζάντες μαγνησίου, αντικραδασμικές carbonfiber μπάρες και μια πίσω λαμαρίνα διάτμησης. Εντύπωση κάνουν επίσης τα μαξιλαράκια από μαγνήσιο στο λεβιέ ταχυτήτων .
Το αυτοκίνητο θα διαθέτει επίσης active aerodynamics, φαρδύτερα ελαστικά και εξαιρετικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Μέσα, στο εσωτερικό υπάρχουν ‘Python Green’ χρώματος ραφές και φωτιζόμενα προστατευτικά μαρσπιέ με τις λέξεις “Tribute to Carrera RS”
Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης στρόφιγγες βαλβίδων με το σήμα RS, προσαρμοσμένα πλαίσια πινακίδων κυκλοφορίας, ένα ρολόι Porsche Design και ένα ζευγάρι μοντέλων της 2023 GT3 RS και της Carrera RS σε κλίμακα 1:43.

Το Limited Edition μοντέλο θα παρουσιαστεί στο κοινό στον ετήσιο αγώνα “12 Hours of Sebring” στα μέσα Μαρτίου, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά!

Όσον αφορά την τιμή του; Αγγίζει, τα 314.000 δολάρια
Οι πραγματικοί λάτρεις της 911 δεν θα αφήσουν αυτό το γεγονός να τους σταματήσει από το να αποκτήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας της Porsche.
Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη συγκίνηση μέσα από την οδήγηση αυτού του πολύ ιδιαίτερου αυτοκινήτου!

Από την ίδρυσή της το 1931, η Porsche έχει γίνει μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της μηχανικής και του σχεδιασμού στον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.
Από την εμβληματική 356 μέχρι τα τελευταία μοντέλα 911, η Porsche έχει μια πλούσια παράδοση στην παραγωγή μερικών από τα πιο αξιοζήλευτα σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο.


Πηγή πληροφοριών: caranddriver

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS