ΑρχικήinetSamsung Neo QLED 4K & 8K TV: Μπήκε δυναμικά στο 2023!

Samsung Neo QLED 4K & 8K TV: Μπήκε δυναμικά στο 2023!

Η Samsung λάνσαρε τη νέα σειρά υπερπολυτελών τηλεοράσεων, την Samsung Neo QLED 8K 2023 και την Samsung Neo QLED 4K, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε εξουσιοδοτημένους retailers από αυτή την εβδομάδα.

Οι νέες συσκευές προσφέρουν την τεχνολογία Samsung Quantum Mini LED που τροφοδοτεί έως και 33 εκατομμύρια pixel και αποδίδει ένα δισεκατομμύριο χρώματα, παρέχοντας εικόνες τόσο φωτεινές και ζωντανές, σαν αληθινές!

Δείτε επίσης: YouTube: Εργάζεται επιμελώς πάνω σε μια νέα πλατφόρμα podcast

Οι τηλεοράσεις περιλαμβάνουν έναν προηγμένο Neural Quantum επεξεργαστή που αναβαθμίζει αυτόματα το περιεχόμενο σε 4K ή 8K ανάλυση (ανάλογα το μοντέλο τηλεόρασης) για καλύτερη ποιότητα, χρησιμοποιώντας μια 14-bit διαδικασία επεξεργασίας και AI upscaling.

Οι τηλεοράσεις θα προσφέρουν πιο φωτεινά highlights και μια αρκετά μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, (ακόμα και εκείνα που έχουν επικυρωθεί από τους ειδικούς της Pantone – όχι Pantene, μη μπερδευτείτε!).
Τα νέα μοντέλα επιπλέον, προσφέρουν καλύτερη οπτική μέσω της τεχνολογίας Anti-Glare και Ultra Viewing Angle, η οποία προβάλλει καθαρό περιεχόμενο 4K ή 8K ποιότητας, από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία με τέλεια χρώματα σε όλα τα σημεία την οθόνης!

Samsung TV Neo QLED 2023 4k & 8k
Samsung Neo QLED 4K & 8K TV: Μπήκε δυναμικά στο 2023!

Η Samsung Neo QLED 8K σειρά διαθέτει σχεδιασμό σχεδόν χωρίς καθόλου frame για μια εξαιρετική 8K ποιότητα που δεν έχετε ξαναδεί!
Η τηλεόραση διαθέτει ποιότητα 8K σε ένα δισεκατομμύριο χρώματα με έντονο contrast που τροφοδοτείται από ένα πλέγμα Samsung Quantum Mini LED.
Ο εξαιρετικά ισχυρός επεξεργαστής Neural Quantum αναπαράγει την 8K ποιότητα στο καλύτερο δυνατό και επεξεργάζεται το 8K up-scale με βάση τo AI.
Η σειρά θα παρέχει επίσης ζωντανό ήχο με Dolby Atmos, Object Tracking Sound Pro και Q-Symphony.
Με το Motion Xcelerator Turbo Pro, τα παιχνίδια υψηλής απόδοσης, οι ταινίες και τα αθλήματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις κίνησης η “υπερ-τηλεοράσεις” όσον αφορά τα παιχνίδια, αφαιρεί ολοκληρωτικά σχεδόν, το “lag” και το “blur” με το Game Motion Plus.

Samsung TV Neo QLED 2023 4k & 8k
Samsung Neo QLED 4K & 8K TV: Μπήκε δυναμικά στο 2023!

Η σειρά Samsung Neo QLED 4K 2023 κάνει τα πάντα να δείχνουν τόσο ωραια με την 4K αναβάθμιση και προσφέρει καθαρότερη οπτική από ευρείες γωνίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας που “χτυπάει” το φώς.

Οι συσκευές χρησιμοποιούν την εξαιρετικά ακριβή τεχνολογία Quantum Mini LED, η οποία ελέγχει τις επιμέρους ζώνες φωτός για “άλλου επιπέδου” χρώματα και contrast – γεμάτα με 30 εκατομμύρια σημεία φωτός (points of light).
Oι θεατές μπορούν να βιώσουν το εντυπωσιακό contrast και την εκπληκτική φωτεινότητα με το Neo Quantum HDR+.

Οι σκηνές αποκτούν νέες διαστάσεις με τη χαρτογράφηση των τόνων HDR10+
Οι τηλεοράσεις Neo QLED 4K προσφέρουν Dolby Atmos και Object Tracking Sound+ για τον απόλυτο ήχο! Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung προσφέρουν ένα εύρος επιλογών οθόνης για κάθε προτίμηση και στυλ.
Τόσο με τις τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 8K όσο και με τις τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 4K, οι θεατές έχουν το καλύτερο και από τους δύο “κόσμους” με εξαιρετική εικόνα και design.

Δείτε επίσης: Porsche 911 GT3 RS: Νέο Limited Edition μοντέλο, αφιερωμένο στο Carrera RS

Samsung TV Neo QLED 2023 4k & 8k
Samsung Neo QLED 4K & 8K TV: Μπήκε δυναμικά στο 2023!

Οι τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και τιμές
Για τα “μικρότερα” μοντέλα 43 ιντσών, οι τιμές θα ξεκινάνε από τα 1.200$.

Όσο οι τηλεοράσεις μεγαλώνουν και αναλόγως το μοντέλο, οι τιμές φτάνουν ως τα 6.300$
Η παραπάνω τιμή αφορά το μοντέλο Neo QLED 8K, QN800C 75 ιντσών.
Θα κυκλοφορήσει και μοντέλο 85”, αλλά η τιμή του δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.
Οι τηλεοράσεις 2023 Samsung Neo QLED διαθέτουν μια βελτιωμένη εμπειρία σύνδεσης με διάφορα χαρακτηριστικά για καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Συνδεσιμότητα
Το Smart Hub λειτουργεί ως ο κεντρικός κόμβος που ενσωματώνει επιλογές ψυχαγωγίας και παιχνιδιών σε ένα ενιαίο σημείο.
Το Smart Hub υποστηρίζεται από το Tizen OS (λειτουργικό), παρέχει πρόσβαση στο Samsung TV Plus, (μια δωρεάν υπηρεσία τηλεόρασης) με υποστήριξη διαφημίσεων (FAST) και video-on-demand που διαθέτει περίπου 250 κανάλια στις ΗΠΑ και 1.900 κανάλια παγκοσμίως.
Το Samsung Gaming Hub, από την άλλη πλευρά, είναι μια ενιαία πλατφόρμα που επιτρέπει στους παίκτες να stream-άρουν και να παίζουν χιλιάδες παιχνίδια χωρίς να χρειάζονται κονσόλα, αρκεί να διαθέτουν χειριστήριο με υποστήριξη Bluetooth και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι τηλεοράσεις Neo QLED (2023) διαθέτουν επίσης ενσωματωμένα τα SmartThings Zigbee & Matter Thread One-Chip Module, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες του SmartThings δεν χρειάζονται πλέον ξεχωριστό dongle (περιφερειακή συσκευή) για τη σύνδεση και τον έλεγχο συσκευών.
Με αυτό το τρόπο, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία που θα μπορούσατε να έχετε με συνδεδεμένες (connected) συσκευές – με άψογο συγχρονισμό και έλεγχο των συμβατών συσκευών (συμπεριλαμβανομένων των συσκευών IoT της Samsung, αλλά και τρίτων κατασκευαστών).

Οι τηλεοράσεις της Samsung κατατάχθηκαν στην 1η θέση στη συνολική ικανοποίηση των πελατών και στην 1η θέση στην ποιότητα των προϊόντων στον πιο πρόσφατο αμερικανικό δείκτη ικανοποίησης πελατών.

Πηγή πληροφοριών: samsung.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS