ΑρχικήinetΤα Podcasts έρχονται στο YouTube Music

Τα Podcasts έρχονται στο YouTube Music

Τα podcasts έρχονται στο YouTube Music. Ο επικεφαλής του τμήματος podcasting του YouTube, Kai Chuk, μοιράστηκε στο Hot Pod Summit ότι σκοπεύουν να προσθέσουν podcasts “στο εγγύς μέλλον”. Αυτή η κίνηση θα τους βοηθήσει να ανταγωνιστούν πιο άμεσα το Spotify, το οποίο έχει χρησιμοποιήσει δημοφιλείς αποκλειστικότητες όπως η εκπομπή του Joe Rogan για να γοητεύσει και να αυξήσει το κοινό του.

Δείτε επίσης: YouTube Music: Λανσαρίστηκε το «Create a radio» σε Android και iOS

YouTube Music podcasts

Δείτε επίσης: Το YouTube δοκιμάζει μια επιλογή αναπαραγωγής «1080p Premium»

Το YouTube Music θα επιτρέψει δωρεάν ακρόαση των podcasts με υποστήριξη διαφημίσεων και θα προσφέρει “βελτιωμένα εργαλεία βιβλιοθήκης”, είπε ο Chuk. Θα υπάρχει επίσης ένα podcast badge για τον προσδιορισμό των audio-first shows.

Το YouTube έφτασε τα 80 εκατομμύρια συνδρομητές πέρυσι για τις υπηρεσίες Music και Premium, η τελευταία εκ των οποίων περιλαμβάνει τόσο το Music όσο και το YouTube χωρίς διαφημίσεις. Αν και πρόκειται για μεγάλο αριθμό, εξακολουθεί να υπολείπεται κατά πολύ από τα 200 εκατομμύρια χρήστες επί πληρωμή του Spotify. Ακόμα και με αυτά τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία, το ίδιο το YouTube έχει 2 δισεκατομμύρια εγγεγραμμένους λογαριασμούς – γεγονός που αποδεικνύει ότι η πλατφόρμα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανακάλυψη των podcasts.

Δείτε επίσης: Το νέο S1deload Stealer malware χακάρει YouTube και Facebook accounts

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν σχεδιάζει να προσθέσει αποκλειστικές εκπομπές ή να δημιουργήσει δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τον Chuk και τον Steve McLendon, επικεφαλή προϊόντων της Google για το podcasting, η φιλοδοξία των δυνατοτήτων podcasting του YouTube Music είναι να δημιουργήσουν εξαιρετικά εργαλεία για όσους παράγουν εκπομπές. «Η εστίασή μας είναι στους δημιουργούς, οπότε εφόσον το βρούν επιτυχημένο και χρήσιμο, αυτό είναι επιτυχία για εμάς», είπε ο Chuk. «Εστιάζουμε απλώς στους χρήστες και το οικοσύστημα του YouTube και φέρνουμε podcast σε αυτό το κομμάτι».

Πηγή πληροφοριών: www.theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS