ΑρχικήinetTesla: Μείωσε πρόσφατα τις τιμές των πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων

Tesla: Μείωσε πρόσφατα τις τιμές των πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων

Η Tesla μείωσε πρόσφατα τις τιμές των πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων Model S και Model X κατά 5.000 δολάρια (5,2%) το πρώτο και κατά 10.000 δολάρια (9,1%) το δεύτερο, όπως παρατηρήθηκε στην ιστοσελίδα της.

Δείτε επίσης: Tesla: Το ανανεωμένο Model Y, θα ονομάζεται “Juniper”
Tesla

Για δεύτερη φορά μέσα στο έτος, η εταιρεία έριξε τη τιμή του Model X από τα 120.990 δολάρια στα 99.990 δολάρια – μια εξοικονόμηση 21.000 δολαρίων, ενώ από την 1η Ιανουαρίου, το Model S έπεσε από τα 104.990 δολάρια στα 89.990 δολάρια – μια μείωση 15.000 δολαρίων.

Δυστυχώς, κανένα από αυτά τα αυτοκίνητα δεν είναι επιλέξιμο για τις ομοσπονδιακές φορολογικές εκπτώσεις που πρόκειται να σταματήσουν στο τέλος αυτού του μήνα. Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα SUV που δεν κοστίζουν πάνω από 80.000 δολάρια και τα αυτοκίνητα με τιμή που δεν υπερβαίνει τα 55.000 δολάρια. Αυτά τα κίνητρα είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν ακόμη και τους πιο αναποφάσιστους καταναλωτές. Επαναλαμβάνοντας τα λόγια του CEO Elon Musk κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών της Tesla, “το ενδιαφέρον για την ιδιοκτησία ενός Tesla είναι αρκετά υψηλό… ωστόσο η ικανότητα να το πληρώσουν είναι αυτό που εμποδίζει τους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα.

Δείτε ακόμα: Tesla: Τα παλαιότερα οχήματα θα πληρώσουν για να είναι συμβατά με CCS
ηλεκτρικά οχήματα

Λόγω των μειώσεων των τιμών της Tesla τον Ιανουάριο για τα οχήματα Model 3 και Y, τα περισσότερα από αυτά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πλέον επιλέξιμα για τις εκπτώσεις. Να θυμάστε ότι πρόκειται για μια “μη επιστρεπτέα” φορολογική πίστωση, την οποία θα επωφεληθείτε μόνο εάν η ομοσπονδιακή φορολογική σας υποχρέωση ανέρχεται σε τουλάχιστον 7.500 δολάρια. Στα μέσα Μαρτίου, οι κανόνες επιλεξιμότητας θα αλλάξουν και πολλά ηλεκτρικά οχήματα ενδέχεται να μην πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις για φορολογικές πιστώσεις.

Δείτε επίσης: Tesla: Συζητήσεις για νέο εργοστάσιο σύντομα στο Μεξικό

Η Tesla είναι ένα παράδειγμα για το πώς η καινοτομία μπορεί να αλλάξει έναν ολόκληρο κλάδο προς το καλύτερο, αν γίνει σωστά και σε τόσο μεγάλη κλίμακα, όπως έγινε εδώ με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Με περισσότερες βελτιώσεις να έρχονται κάθε χρόνο, η εταιρεία αυτή συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις μεταφορές γύρω μας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS