ΑρχικήgamingNintendo Switch: Η δεύτερη συσκευή ίσως αργήσει να έρθει

Nintendo Switch: Η δεύτερη συσκευή ίσως αργήσει να έρθει

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του Nintendo Switch και οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία νέα για έναν πιθανό διάδοχο.

Οι εικασίες επιμένουν ότι η επόμενη κονσόλα της Nintendo θα αποκαλυφθεί σύντομα, με ορισμένες αναφορές να κάνουν λόγο ακόμη και για το 2023. Ωστόσο, καμία από αυτές τις φήμες δεν έχει υποστηριχθεί από επίσημη δήλωση της Nintendo. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Doug Bowser, πρόεδρος της Nintendo America, το Switch μπορεί να έχει ακόμα μερικά χρόνια ζωής μέσα του!

Δείτε επίσης: Επίσημα πλέον Call of Duty στο Nintendo Switch;

Nintendo Switch: Η δεύτερη συσκευή ίσως αργήσει να έρθει
Nintendo Switch: Η δεύτερη συσκευή ίσως αργήσει να έρθει

Ο Doug Bowser, πρόεδρος της Nintendo of America, δέχτηκε πρόσφατα μια ερώτηση σχετικά με τον πιθανό διάδοχο του Nintendo Switch – και παρόλο που κατάφερε να αποφύγει να δώσει μια άμεση απάντηση, η απάντησή του άφησε κάποιες ενδείξεις για τους οπαδούς. Όταν ένας υποψήφιος επενδυτής ρώτησε τον Bowser για την επερχόμενη κονσόλα της Nintendo, εκείνος έστρεψε γρήγορα το ενδιαφέρον στον θρίαμβο του Switch και υπονόησε ότι η Nintendo σχεδιάζει να βασιστεί σε αυτή την επιτυχία με αρκετές εκπλήξεις. Όπως διακήρυξε ο Bowser, η “έκπληξη” των χρηστών της είναι πάντα προτεραιότητα για την εταιρεία τους.

“Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός σχετικά με το τι θα ήθελα προσωπικά να δω (σε ένα νέο Switch). Αλλά αυτό που μπορώ να μοιραστώ είναι ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ακόμη και μπαίνοντας στο έβδομο έτος αισθανόμαστε πολύ σίγουροι ότι το Nintendo Switch μπορεί να έχει ισχυρές επιδόσεις τα επόμενα χρόνια είναι ότι εξακολουθεί να είναι πραγματικά αυτή η μοναδική συσκευή που μπορείτε να παίξετε με διάφορους τρόπους, στο σπίτι, εν κινήσει”, δήλωσε ο Bowser. “Ένα από τα πράγματα που κοιτάμε πάντα είναι πώς μπορούμε να εκπλήσσουμε και να ευχαριστούμε. Πώς μπορούμε να εισάγουμε νέους μοναδικούς τρόπους παιχνιδιού. Αυτό έχουμε πάντα στο μυαλό μας”.

Nintendo Switch: Η δεύτερη συσκευή ίσως αργήσει να έρθει
Nintendo Switch: Η δεύτερη συσκευή ίσως αργήσει να έρθει

Η δήλωση του Bowser δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς είναι βετεράνος στον κόσμο των δημοσίων σχέσεων. Ωστόσο, τα λόγια του υποδηλώνουν ότι η Nintendo μπορεί να σχεδιάζει κάτι περισσότερο από ένα βελτιωμένο μοντέλο Switch – φαίνεται ότι το επόμενο μεγάλο πράγμα της θα μπορούσε να έρθει με μερικά απροσδόκητα χαρακτηριστικά! Εξάλλου, ποτέ δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι έχει στο μανίκι της η Nintendo– φαίνεται ότι πάντα έχει ένα ή δύο κόλπα για να μας σοκάρει!

Δείτε επίσης: Nintendo Wii U: Εκτός λειτουργίας αν δεν το ανοίξετε καιρό

Η Nintendo επιχειρεί αυτή τη στιγμή μια άγνωστη περιπέτεια με το Switch της, αφού πρόσφατα γιόρτασε την έκτη επέτειό του και συνήθως δεν περιμένει τόσο πολύ για να αντικαταστήσει μια κονσόλα. Συνήθως, πέντε ή έξι χρόνια χωρίζουν την κάθε κονσόλα τους σε όλη την ιστορία- αν το Switch όμως συνεχίσει για μερικά χρόνια ακόμα, θα είναι ένα πρωτοφανές ρεκόρ!

Πηγή: comicbook.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS