ΑρχικήGamingMicrosoft: Τα Xbox games θα είναι διαθέσιμα στο Boosteroid

Microsoft: Τα Xbox games θα είναι διαθέσιμα στο Boosteroid

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα μια συμφωνία για τη διάθεση βιντεοπαιχνιδιών Xbox PC στην πλατφόρμα παιχνιδιών cloud Boosteroid.

Την Τρίτη, η Microsoft δήλωσε ότι συμφώνησε σε ένα συμβόλαιο όπου τα βιντεοπαιχνίδια Xbox PC θα είναι προσβάσιμα στην πλατφόρμα παιχνιδιών cloud Boosteroid. Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές αρχές που επιθεωρούν την εξαγορά του παραγωγού παιχνιδιών Activision Blizzard.

Συνεργαζόμενη με άλλες εταιρείες που ανακοίνωσε πρόσφατα η Microsoft, η ενέργεια αυτή θα παρέχει σε περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες πρόσβαση σε τίτλους όπως το “Call of Duty”, που παράγεται από τα Xbox Game Studios, την Bethesda και την Activision Blizzard. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να τα απολαύσουν μέσω πολλαπλών υπηρεσιών και συνδρομών παιχνιδιών στο cloud.

Microsoft: Τα Xbox games θα είναι διαθέσιμα στο Boosteroid
Microsoft: Τα Xbox games θα είναι διαθέσιμα στο Boosteroid

Δείτε επίσης: Microsoft: Έρχεται το ChatGPT-4 με βίντεο AI!

Η Microsoft ασχολείται ενεργά με την εξασφάλιση νέων συνεργασιών, καθώς προσπαθεί να πείσει τις ρυθμιστικές αρχές τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη να εγκρίνουν την πρότασή της για συναλλαγή ύψους 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο με μετρητά.

Πρόσφατα, η Microsoft συνεργάστηκε με τη Nintendo, τη Nvidia και το Steam προκειμένου να αντιμετωπίσει την τρομερή πρόκληση που αντιμετωπίζει από τη Sony. Ως κατασκευαστής της κονσόλας PlayStation, η Sony γνωρίζει ότι αν χάσει την πρόσβαση στο Call Of Duty ή σε οποιοδήποτε άλλο δημοφιλές παιχνίδι της Activision – η θέση ισχύος της θα τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο.

Ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith δήλωσε ότι η συμφωνία θα καταστήσει πολύ πιο διαφανές για τις ρυθμιστικές αρχές ότι η εξαγορά της Activision Blizzard θα επιτρέψει την πρόσβαση στο “Call of Duty” σε πολλές πρόσθετες συσκευές.

Δείτε επίσης: Microsoft: Επιθέσεις BEC μπορούν να πραγματοποιηθούν σε μία μόλις ώρα

Microsoft: Τα Xbox games θα είναι διαθέσιμα στο Boosteroid
Microsoft: Τα Xbox games θα είναι διαθέσιμα στο Boosteroid

Η Boosteroid είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος ανεξάρτητος πάροχος παιχνιδιών cloud που επιτρέπει την πρόσβαση με ένα κλικ σε βιντεοπαιχνίδια PC σε όλες τις συσκευές και πλατφόρμες. Με το Boosteroid οι χρήστες τρέχουν τα παιχνίδια που κατέχουν σε σχεδόν οποιοδήποτε PC, φορητό υπολογιστή, smartphone ή έξυπνη τηλεόραση. Η Boosteroid παρέχει μια υψηλής ποιότητας απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας παιχνιδιών όπου τα παιχνίδια πραγματικά αποδίδονται και στη συνέχεια μεταδίδονται πίσω στη συσκευή του χρήστη μέσω του Διαδικτύου. Για το σκοπό αυτό, η Boosteroid χρησιμοποιεί προσαρμοσμένο υλικό που έχει σχεδιαστεί από κοινού με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως η ASUS και η Intel. Η υποδομή GPU που διαθέτει η Boosteroid βρίσκεται σε όλη την Ευρώπη σε 12 κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σουηδία, τη Σλοβακία και την Ουκρανία και στις ΗΠΑ σε 6 κέντρα δεδομένων σε διάφορες πολιτείες. Ένα τόσο ευρύ δίκτυο διακομιστών επιτρέπει στην Boosteroid να παρέχει παιχνίδια cloud με χαμηλή καθυστέρηση σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Πηγή: seattletimes.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS