ΑρχικήinetiPhone 15 Pro: Τα κουμπιά ήχου και σίγασης θα είναι ενοποιημένα

iPhone 15 Pro: Τα κουμπιά ήχου και σίγασης θα είναι ενοποιημένα

Η τελευταία διαρροή του iPhone 15 Pro αποκαλύπτει ότι η Apple ενοποιεί τελικά τα πλήκτρα έντασης ήχου και σίγασης σε ένα ενιαίο πλήκτρο.

Μετά από μήνες εικασιών, η τελευταία επανάληψη των iPhones – συγκεκριμένα, τα μοντέλα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Max Pro – επιβεβαιώθηκε ότι διαθέτουν ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου καθώς και διακόπτη σίγασης με βάση εικόνες CAD που κυκλοφόρησαν στο viral βίντεο του ShrimpApplePro που δημοσιεύτηκε στο TikTok China.

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν ένα μακρύτερο κουμπί για τη ρύθμιση της έντασης, αντί για ξεχωριστά κουμπιά για την αύξηση και τη μείωσή της. Επιπλέον, ο διακόπτης σίγασης υπάρχει στα iPhone από το 2007 και είναι πιθανό να γίνει ένα πραγματικό κουμπί σίγασης που μπορεί να πατηθεί για να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το κουδούνισμα του τηλεφώνου σας.

Δείτε επίσης: Η Ρωσία απαγορεύει σε αξιωματούχους να χρησιμοποιούν iPhone

Οι φήμες λένε ότι τόσο τα κουμπιά έντασης όσο και τα κουμπιά σίγασης θα έχουν σχεδιασμό στερεάς κατάστασης. Αντί να χρειάζεται να τα πατάτε χειροκίνητα, δύο πρόσθετες μηχανές Taptic Engines μέσα στο iPhone θα δίνουν απτική ανάδραση για να προσομοιώνουν τη φυσική κίνηση – όπως λειτουργεί με το Home button στα τρέχοντα iPhone ή τα trackpads Force Touch που υπάρχουν στα νεότερα MacBooks.

iPhone 15 Pro: Τα κουμπιά ήχου και σίγασης θα είναι ενοποιημένα
iPhone 15 Pro: Τα κουμπιά ήχου και σίγασης θα είναι ενοποιημένα

Ως συνήθως, το εμβληματικό iPhone 15 και η έκδοση Plus θα είναι εξοπλισμένα με δύο πλήκτρα έντασης ήχου και διακόπτη σίγασης, όπως επιβεβαιώνεται από πρόσθετες εικόνες CAD. Μπορούμε να αναμένουμε την αποκάλυψη ολόκληρης της σειράς ναυαρχίδων της Apple κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο!

Η αξιόπιστη πηγή “ShrimpApplePro” είναι γνωστή για τις αξιόπιστες και ακριβείς προβλέψεις της, όπως οι πρώιμες ιδέες της σχετικά με το σχεδιασμό του Apple Watch Series 8. Επιπλέον, μόλις πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησαν ένα βίντεο που έδειχνε πώς όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα είναι εξοπλισμένα με Dynamic Island!

Δείτε επίσης: iPhone: Εκατομμύρια κάτοχοι κρατούν τις συσκευές τους λάθος

Το iPhone 15 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023 και αυτή η τελευταία διαρροή δείχνει ότι η Apple ακούει τους πελάτες της και κάνει βελτιώσεις με βάση τα σχόλιά τους. Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλα χαρακτηριστικά μας επιφυλάσσει η Apple όταν ανακοινώσει επίσημα το iPhone 15 Pro!

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS