ΑρχικήGamingΤο Netflix έχει σκοπό να κυκλοφορήσει 40 παιχνίδια αυτό το χρόνο

Το Netflix έχει σκοπό να κυκλοφορήσει 40 παιχνίδια αυτό το χρόνο

Το Netflix ανακοίνωσε πως έχει σκοπό να κυκλοφορήσει 40 παιχνίδια ακόμα για την πλατφόρμα του αυτό το χρόνο, ενώ έχει 70 τίτλους ήδη στο στάδιο της ανάπτυξης με τους προγραμματιστές. Η εταιρία επίσης έχει ήδη 16 τίτλους στην ανάπτυξη από το δικό της στούντιο παιχνιδιών.

Από τον Νοέμβριο του 2021 που πρωτοεμφανιστήκαν τα παιχνίδια στην πλατφόρμα, το Netflix έχει κυκλοφορήσει 55 τίτλους από τότε. Η υπηρεσία λέει πως είναι αφοσιωμένη στο να χτίσει το portfolio της στα παιχνίδια και πως θα φέρει το franchise του Ustwo’s Monument Valley στην πλατφόρμα της ξεκινώντας από το Monument Valley 1 και Monument Valley 2 με πολλά ακόμα να έρχονται.

Δείτε επίσης: Το Netflix σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους υπότιτλους

Η εταιρία επίσης ανακοίνωσε πως στις 18 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το Mighty Quest: Rogue Palace μια rogue-lite έκδοση από το σύμπαν που κάποιοι μπορεί να το ξέρουν σαν The Mighty Quest for Epic Loot. Το παιχνίδι, που είναι της Ubisoft, θα έχει μια βελτιωμένη φόρμουλα, βαθύτερη αφήγηση και αναβαθμισμένο έξαλλης δράσης gameplay.

Το Netflix έχει σκοπό να κυκλοφορήσει 40 παιχνίδια αυτό το χρόνο

Η κυκλοφορία αυτή είναι μέρος της συνεργασίας που έχει η Ubisoft μαζί με την Netflix, καθώς είναι το δεύτερο από τα τρία exclusive παιχνίδια από τους προγραμματιστές που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα του Netflix. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το Valiant Hearts: Coming Home, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Επιπλέον η Netflix, φαίνεται να δουλεύει με την Super Evil Megacorp για τη δημιουργία ακόμα ενός exclusive παιχνιδιού το οποίο βασίζεται σε μια ανερχόμενη κυκλοφορία της πλατφόρμας. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Πρόταση: Στο Netflix έρχονται τα live shows: Ετοιμαστείτε!

Η VP των External Games της Netflix, είπε πρόσφατα πως η εταιρία έχει επικεντρωθεί περισσότερο στα κινητά αλλά και πως δουλεύουν στη δική τους cloud streaming τεχνολογία κάτι που είχε αναφέρει και ο VP του Gaming πέρσι τον Οκτώβρη.

Όσο για τις κυκλοφορίες των παιχνιδιών, το Netflix αποκάλυψε πως το Terra Nil, θα είναι διαθέσιμο στις 28 Μαρτίου.

Σκοπός της εταιρίας λέει η VP είναι να προσφέρει παιχνίδια που ενδιαφέρουν όλο το κοινό των συνδρομητών της και πως έχει στόχο να το υλοποιήσει αυτό με την δημιουργία και προσθήκη παιχνιδιών για όλους τους χρήστες ανεξάρτητα αν είναι gamers ή δεν παίζουν καθόλου παιχνίδια. Παρόλο που δεν αποκάλυψε τον αριθμό από του 230 εκ. συνδρομητές που παίζουν παιχνίδια στην πλατφόρμα σημείωσε πως η Netflix είναι πολύ χαρούμενη με την πρόοδο μέχρι τώρα και πως θα δει ακόμα μεγαλύτερη με την προσθήκη νέων τίτλων όσο περνάει ο καιρός.

Διαβάστε επίσης: Netflix games: Τα παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα και για iOS συσκευές

πηγή πληροφοριών:techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS