ΑρχικήinetRedmi: Θα διαθέσει σύντομα στους καταναλωτές τη φόρτιση 300 W

Redmi: Θα διαθέσει σύντομα στους καταναλωτές τη φόρτιση 300 W

Πριν από λίγο καιρό, η Redmi παρουσίασε στον κόσμο την πρωτοποριακή τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 300W. Η εταιρεία έδειξε πόσο γρήγορα μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4.100mAh σε μόλις 5 λεπτά – ένα κατόρθωμα που κανείς δεν φανταζόταν ποτέ δυνατό! Αν και δεν ήμασταν σίγουροι πότε αυτή η λειτουργία θα φτάσει τελικά στις καταναλωτικές συσκευές, τώρα φαίνεται ότι η Redmi σχεδιάζει να διαθέσει την επαναστατική της καινοτομία στους πελάτες πολύ σύντομα.

Redmi

Η Redmi σχεδιάζει να διαθέσει τη φόρτιση των 300 W στους καταναλωτές

Σύμφωνα με το Digital Chat Station, έναν γνωστό κινεζικό tipster, η Redmi σχεδιάζει να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή. Δεν είμαστε σίγουροι ποιο τηλέφωνο θα το χρησιμοποιήσει, ούτε πότε ακριβώς θα έρθει, αλλά έρχεται.

Το Realme GT3 είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο τηλέφωνο φόρτισης στον κόσμο και η απίστευτη ταχύτητά του των 240W εξασφαλίζει πλήρη φόρτιση της μπαταρίας 4.600mAh σε 9 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Η Redmi θα το πάει ένα βήμα παραπέρα!

Ενώ κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι η φόρτιση 67W είναι επαρκής στις μέρες μας, αρκετές εταιρείες έχουν εργαστεί επιμελώς για να ενσωματώσουν επιταχυνόμενες δυνατότητες φόρτισης στα τηλέφωνά τους. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη γιατί οι γρήγορες ταχύτητες φόρτισης θα πρέπει να είναι μια επιλογή.

Redmi

Οι OPPO, Xiaomi και Vivo έχουν πιέσει τα όρια ταχύτητας φόρτισης

Κορυφαία brands όπως η OPPO, η Xiaomi και η Vivo έχουν ενσωματώσει την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση στα smartphones τους εδώ και αρκετό καιρό. Με ταχύτητες 67W και 120W διαθέσιμες σε αυτές τις συσκευές, οι χρήστες μπορούν να συμπληρώσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους γρήγορα και άνετα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ως παράδειγμα αυτής της τάσης προς τις ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης, η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της Vivo υποστηρίζει φόρτιση 120W που αποτελεί ρεκόρ!

Ακόμη και με μεγάλες μπαταρίες, οι συσκευές αυτές φορτίζουν απίστευτα γρήγορα. Η Redmi το προχωράει αυτό ακόμα περισσότερο, εισάγοντας την τέταρτης γενιάς τεχνολογία GaN (νιτρίδιο γαλλίου) για την προώθηση εξαιρετικών ταχυτήτων φόρτισης.

Για μια πραγματικά αξιοσημείωτη εμπειρία φόρτισης, η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα βελτιστοποιημένο τσιπ αντλίας φόρτισης 6:2 με απόδοση μετατροπής έως και 98%. Στην επίδειξή τους υπήρχε φόρτιση 300W σε μια ειδική έκδοση του Redmi Note 12 Pro+, αν και αυτή η παραλλαγή δεν είναι διαθέσιμη για αγορά και χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως εργαλείο επίδειξης.

Η ιστορία της Redmi ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013, μια εποχή που η Xiaomi έκανε ήδη θραύση στην αγορά των smartphones με το εμπορικό σήμα Mi. Ωστόσο, η εταιρεία ήθελε να στοχεύσει σε ένα διαφορετικό κοινό με μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση. Εδώ έρχεται η Redmi – μια νέα μάρκα που επικεντρώνεται στην παροχή ισχυρών smartphones σε χαμηλότερη τιμή. Το πρώτο μοντέλο Redmi, το Redmi 1, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2013 και αποδείχθηκε επιτυχία στους πελάτες.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS