ΑρχικήinetApple WWDC 2023: Θα πραγματοποιηθεί 5-9 Ιουνίου

Apple WWDC 2023: Θα πραγματοποιηθεί 5-9 Ιουνίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι το Worldwide Developers Conference (WWDC) 2023 ή αλλιώς το 34ο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών, θα πραγματοποιηθεί 5-9 Ιουνίου. Το event λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Παρόμοια με τα WWDC 2020, 2021 και 2022, το WWDC 2023 θα είναι μια κυρίως εικονική εκδήλωση και θα μπορούν να συμμετάσχουν προγραμματιστές από όλο τον κόσμο χωρίς κόστος.

Apple WWDC 2023

Η Apple θα προσφέρει διαδικτυακές συνεδρίες και εργαστήρια που θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να μάθουν πράγματα σχετικά με τις επερχόμενες λειτουργίες και το λογισμικό. Επιπλέον, η Apple διοργανώνει και τον παραδοσιακό διαγωνισμό Swift Student Challenge με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές μέχρι τις 19 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.5 beta 1 στους προγραμματιστές

Όπως είπαμε και παραπάνω, το WWDC 2023 θα διεξαχθεί διαδικτυακά, αλλά η Apple σχεδιάζει και μια ολοήμερη ειδική εκδήλωση για επιλεγμένους προγραμματιστές και φοιτητές. Αυτό το special event θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, δηλαδή την πρώτη μέρα του συνεδρίου, στο Apple Park campus. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία και βίντεο του State of the Union, να συναντήσουν και να μιλήσουν με μερικούς υπαλλήλους της Apple και να παρακολουθήσουν τα Apple Design Awards.

Τα μέλη του τρέχοντος Apple Developer Program, οι απόφοιτοι του Apple Entrepreneur Camp, οι προηγούμενοι νικητές του Swift Student Challenge και τα μέλη του Apple Developer Enterprise Program μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο ‌Apple Park‌. Οι συμμετέχοντες θα επιλεχθούν με κλήρωση.

Δείτε επίσης: Apple Pay Later: Αγοράστε τώρα και πληρώστε αργότερα!

Κατά την πρώτη μέρα του WWDC 2023 (5 Ιουνίου), η Apple θα πραγματοποιήσει μια κεντρική εκδήλωση για να παρουσιάσει τα iOS 17, iPadOS 17, tvOS 17, watchOS 10 και macOS 14, καθώς και νέες ανακοινώσεις σχετικά με το hardware.

Σύμφωνα με το Macrumors, η εταιρεία θα επικεντρωθεί φέτος στο AR/VR headset πάνω στο οποίο εργάζεται το τελευταίο διάστημα. Πιθανότατα, θα παρουσιαστεί και ένα Mac Pro και ένα MacBook Air 15 ιντσών.

Worldwide Developers Conference

Το Worldwide Developers Conference της Apple είναι πολύ σημαντικό event, το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι developers κάθε χρόνο για να δουν τα νέα καινοτόμα προϊόντα και τις τεχνολογίες της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Apple: Κατηγορείται για παράνομη απόλυση υπαλλήλων

Πριν από το 2020, το WWDC ήταν μια κανονική εκδήλωση όπου μαζεύονταν άτομα από όλο τον κόσμο. Γινόταν στο McEnery Convention Center στο San Jose. Από τη στιγμή, όμως, που ήρθε στη ζωή μας ο COVID-19 το event άρχισε να γίνεται διαδικτυακά. Τώρα, παρόλο που δεν υπάρχουν πια περιορισμοί (λίγα άτομα, αποστάσεις κλπ), η Apple συνεχίζει να διεξάγει το WWDC διαδικτυακά (κυρίως) και το ίδιο θα συμβεί και στο WWDC 2023. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, περισσότεροι προγραμματιστές μπορούν να αποκτήσουν την εμπειρία WWDC καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί συμμετοχής.

Η Apple θα παράσχει στους προγραμματιστές περισσότερες πληροφορίες πριν από το WWDC 2023 μέσω email, μέσω της εφαρμογής Apple Developer και μέσω του ιστότοπου Apple Developer.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS