ΑρχικήGamingDestiny 2: Ένας παίκτης κατάφερε μόνος να κερδίσει το final boss

Destiny 2: Ένας παίκτης κατάφερε μόνος να κερδίσει το final boss

Destiny 2: Ένας παίκτης κατάφερε μόνος να κερδίσει το final boss

Τα Destiny 2 raid γενικά είναι από τις πιο δύσκολες PvE δραστηριότητες στο παιχνίδι, καθώς χρειάζονται συνήθως καλή ομαδική δουλειά, συγχρονισμό και αρκετή δύναμη ειδικά όταν πλησιάζεις στο final boss. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία των περισσότερων παικτών, καθώς ένας Guardian κατάφερε να νικήσει τον τελευταίο θεό, Nezarec, από μόνος του χωρίς να έχει καμία βοήθεια από την ομάδα του.

Ο Snazzy Rock κατάφερε να τον νικήσει ολομόναχος χρησιμοποιώντας βασικά Exotics όπως τα Eriana’s Vow και Sunbracer Gauntlets ως μέρος της στρατηγικής του. Το Exotic κανόνι χειρός ήταν χρήσιμο για να προκαλέσει τεράστια και κρίσιμα χτυπήματα στον Nezarec, ενώ τα Sunbracer Gauntlets συνεργάστηκαν καλά με ένα Warlock Solar build που επέτρεψε στον Snazzy να ελέγξει λίγο το κοινό μεταξύ των φάσεων.

Δείτε επίσης: Destiny 2 Root of Nightmares: Που μπορείτε να παρακολουθήσετε το raid race

Ένας εκτοξευτής χειροβομβίδας με εκτυφλωτικό αποτέλεσμα ήταν το άλλο βασικό στοιχείο του puzzle που βοήθησε να κρατήσει τους εχθρούς υπό έλεγχο όσο ο Snazzy έτρεχε γύρω γύρω. Το root of nightmares raid είναι ένα από τα πιο εύκολα raids στο Destiny 2, όμως είναι εκπληκτικό το ότι πήρε ένα μήνα για έναν single παίκτη να κερδίσει αυτό το επίτευγμα.

Ο Destiny 2 παίκτης κατάφερε να κερδίσει τον Nezarec μέσα σε 11 λεπτά, κάτι που είναι πιθανό να είναι πρωτόγνωρο για ένα solo run στο raid boss. Ένα ακόμα βασικό μέρος της στρατηγικής του Snazzy περιλάμβανε την γρήγορη αλλαγή φόρτωσης για να μεγιστοποιήσει τη ζημία ενάντια στον Nezarec, το οποίο μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Πρόταση: Destiny 2: Lightfall κυκλοφορία – οι servers ξανά online

Τι κάνει αυτό το run ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι πως η μηχανική πίσω από το gameplay του Destiny 2 για τον Nezarec περιλαμβάνει ενεργοποίηση φωτεινών και σκοτεινών κόμβων στον χάρτη και ένα λάθος βήμα μπορεί να εξαφανίσει όλη την ομάδα. Το να πηγαίνεις από δω και από εκεί για το puzzle, το να βγάζεις από τη μέση ένα μικρό στρατό Shadow Legion στρατιωτών και να αποφεύγεις ένα θυμωμένο δρεπανογίγαντα δεν είναι εύκολο για έξι παίκτες πόσο μάλλον για ένα μόνο Guardian.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί πως αυτό το raid έχει ένα περίεργο bug καθώς με τη χρήση ενός Warlock Well of Radiance Super αφήνει τον Nezarec σε μια κατάσταση που αργεί να ανταποκριθεί με θανατηφόρα δύναμη. Η Bungie έχει σκοπό να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα σε μελλοντικό update άρα αυτή η εκμετάλλευση δεν θα είναι διαθέσιμη για πολύ. Κάποιες επιπλέον επιλύσεις θα βρουν το Destiny 2 σύντομα, συμπεριλαμβανομένου προσαρμογές στα damage των Quicksilver Storm και Touch of Malice.

Διαβάστε επίσης: Destiny 2: Παίκτες ολοκλήρωσαν event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες

πηγή πληροφοριών:gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS