ΑρχικήinetΤο YouTube θα μεταδίδει live και τα έξι stages του Coachella και...

Το YouTube θα μεταδίδει live και τα έξι stages του Coachella και τα δύο σκ

Για πρώτη φορά, το YouTube θα μεταδώσει live και τα έξι stages και τα δύο Σαββατοκύριακα του Coachella σε πραγματικό χρόνο! Πρόκειται για μια συναρπαστική εξέλιξη, αν σκεφτεί κανείς ότι τα προηγούμενα χρόνια μετέδιδαν live μόνο τρία. Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας για τις 14 και 21 Απριλίου, καθώς η σεζόν των μουσικών φεστιβάλ ξεκινά στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας κάθε βράδυ – δεν θα θέλετε να το χάσετε!

Εάν δεν μπορείτε να συντονιστείτε live, τα festival sets θα επαναληφθούν μετά την τελευταία παράσταση της βραδιάς έως ότου το live show επανέλθει την επόμενη μέρα. Στα ενδιάμεσα σετ, οι θεατές θα δουν επί τόπου κάλυψη καλλιτεχνών, εγκαταστάσεις, παρασκηνιακές στιγμές μικρού μήκους και πολλά άλλα.

Για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα, το YouTube και το Coachella ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν αποκλειστικά προϊόντα από περισσότερους από δώδεκα μουσικούς! Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης ή μέσω του YouTube Shorts στο κανάλι του φεστιβάλ, μπορείτε να ψωνίσετε άνετα τα αντικείμενα. Επιπλέον, αν είστε ενεργός συνδρομητής Premium του YouTube, τότε ετοιμαστείτε για κορυφαία pre-parties πίσω από τις σκηνές.

Φέτος είναι η 11η φορά που οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία του μουσικού φεστιβάλ Coachella στο YouTube. Προς έκπληξη όλων, νωρίτερα μέσα στην χρονιά το YouTube ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με το Coachella για την ανανέωση της αποκλειστικής συνεργασίας τους για live μετάδοση και περιεχόμενο μέχρι το 2026! Ως ένα από τα πιο φημισμένα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, είναι εντυπωσιακό για το YouTube να παραμένει ο αποκλειστικός συνεργάτης του στο streaming – ειδικά αν λάβουμε υπόψη τον σημερινό ανταγωνισμό από άλλες εφαρμογές βίντεο, όπως το TikTok.

Οι Bad Bunny, Blackpink και Frank Ocean βρίσκονται στην κορυφή της φετινής σύνθεσης του Coachella. Άλλοι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τους Calvin Harris, Gorillaz, Björk, Rosalía, Eric Prydz, Burna Boy, Kali Uchis, Porter Robinson, Blondie, Becky G και άλλους.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS