ΑρχικήinetXbox Remix Special Edition: Ένα χειριστήριο φτιαγμένο από CD και παλιά εξαρτήματα

Xbox Remix Special Edition: Ένα χειριστήριο φτιαγμένο από CD και παλιά εξαρτήματα

Xbox Remix Special Edition

Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο “βιώσιμο” ασύρματο χειριστήριο Xbox, με το όνομα Xbox Remix Special Edition. Δημιουργήθηκε με αφορμή την Ημέρα της Γης που γιορτάζεται μέσα στον Απρίλιο και εν μέρει έχει κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά. Το νέο χειριστήριο Xbox δεν φέρνει κάποια νέα λειτουργία, αλλά τουλάχιστον έχει χρησιμοποιηθεί μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση για την κατασκευή του.

Δείτε επίσης: Πώς να παίξετε παιχνίδια Xbοx στον υπολογιστή σας;

Το χειριστήριο αποτελείται από εξαρτήματα του χειριστηρίου πρώτης γενιάς του Xbox One που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιηθεί για το νέο Xbox Remix Special Edition. Επίσης, έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά από καλύμματα προβολέων αυτοκινήτων, πλαστικές κανάτες νερού και CD.

Το Xbox διερευνά τρόπους για να χρησιμοποιεί λιγότερο νέο πλαστικό και να μειώνει τα απόβλητα. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους θαυμαστές μαζί μας στο ταξίδι μας προς μεγαλύτερη βιωσιμότητα σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Xbox“, δήλωσε η Microsoft.

Xbox χειριστήριο

Τα οφέλη από τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών είναι ξεκάθαρα. Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσουμε επαναχρησιμοποιημένα υλικά, μειώνουμε το αποτύπωμα άνθρακα, διατηρούμε τους φυσικούς πόρους, δημιουργώντας ποιοτικά προϊόντα και διατηρώντας παράλληλα το κόστος χαμηλό. Είναι μια μικρή αλλαγή που μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στον πλανήτη μας και στις κοινότητές μας.

Δείτε επίσης: Xbοx Series X: Το χειριστήριο του Xbox 360 επιστρέφει

Όσον αφορά στο χρωματικό συνδυασμό, το χειριστήριο θα έρθει σε γήινους τόνους. “Εμπνευστήκαμε από τα φυσικά τοπία και τον φυσικό κόσμο γύρω μας όταν σχεδιάσαμε το χειριστήριο Remix Special Edition. Τα διάφορα χρώματα σε γήινους τόνους δημιουργούν ένα συνονθύλευμα εφέ, με φωτεινά χρώματα που δημιουργούν μια ζωντανή αλλά γαλήνια ατμόσφαιρα“, αναφέρει η εταιρεία στην ανάρτησή της.

Το χειριστήριο Xbox Remix Special Edition της Microsoft συνοδεύεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Δείτε επίσης: Microsoft: Τα Xbox games θα είναι διαθέσιμα στο Boosteroid

Η τιμή του είναι 85 $ και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία τώρα. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 18 Απριλίου παγκοσμίως.

Πηγή: www.gamespot.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS