ΑρχικήUpdatesΤο WhatsApp για Android αποκτά ενημερωμένο UI

Το WhatsApp για Android αποκτά ενημερωμένο UI

Με τόσες πολλές υπηρεσίες instant messaging εκεί έξω, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μόνο λίγες επιλεγμένες υπηρεσίες ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Το WhatsApp είναι μία από αυτές τις πλατφόρμες – ιδίως λόγω του πόσο συχνά προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη λειτουργικότητά τους ή τα οπτικά τους στοιχεία για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Το WABetaInfo ανακάλυψε πρόσφατα μια μικρή αλλά αξιοσημείωτη αλλαγή στην τελευταία έκδοση Beta του WhatsApp για Android: μια ενημέρωση του UI!

Δείτε επίσης: WhatsApp: Περιορίζει τη δυνατότητα των χρηστών να επιλέγουν όλες τις επιλογές στα polls

Στο πλαίσιο της έκδοσης 2.23.8.4, το πρόγραμμα Play Beta της Google παρουσιάζει μια ενημερωμένη κάτω γραμμή πλοήγησης που ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία σχεδιασμού της εταιρείας! Αυτό το νέο χαρακτηριστικό περιλαμβάνει τέσσερις ξεχωριστές επιλογές – Chats, Communities, Status και Calls – όπως αποκαλύπτεται σε screenshot που μοιράστηκε το WABetaInfo.

whatsapp android

Δείτε επίσης: Το νέο update του WhatsApp δίνει στους admins περισσότερο έλεγχο στα group

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το νέο bottom bar μοιάζει και με το αντίστοιχο του iOS – με αποτέλεσμα μια συνεπή εμπειρία χρήστη, ανεξάρτητα από το αν κάποιος μεταναστεύει από το Android στο iOS ή το αντίστροφο.

Δεν γνωρίζουμε πότε αυτή η νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος θα φτάσει στη σταθερή έκδοση της εφαρμογής, αλλά θα παρακολουθούμε την κατάσταση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μέτωπο. Δεν υπάρχει σταθερό χρονοδιάγραμμα για την άφιξη της κάτω γραμμής στο WhatsApp για τη σταθερή έκδοση του Android. Αλλά αναμένουμε ότι αυτός ο επανασχεδιασμός θα φτάσει τις επόμενες εβδομάδες, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικός είναι από την άποψη της συνέπειας του UI.

Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε ένας χείμαρρος συναρπαστικών ειδήσεων σχετικά με το WhatsApp. Ένας επεξεργαστής κειμένου σε στυλ Instagram και ο έλεγχος ταυτότητας δακτυλικών αποτυπωμάτων για συνομιλίες εμφανίστηκαν και οι δύο στην τελευταία ενημέρωση beta της εφαρμογής – δύο πολυπόθητα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί νωρίτερα. Δεν είναι τέλειες όλες οι λειτουργίες που κυκλοφόρησε το WhatsApp, όπως οι δημοσκοπήσεις, που έφτασαν στην εφαρμογή τον Νοέμβριο. Ευτυχώς, μια ενημέρωση τον περασμένο μήνα έφερε μια επιδιόρθωση, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ψηφίσουν μόνο μία από τις επιλογές δημοσκόπησης αντί για όλες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS