ΑρχικήinetΤο Microsoft PowerPoint στο web έχει μια νέα δυνατότητα βίντεο

Το Microsoft PowerPoint στο web έχει μια νέα δυνατότητα βίντεο

Το PowerPoint υποστηρίζει την προσθήκη βίντεο σε παρουσιάσεις εδώ και χρόνια, αλλά η εφαρμογή web δεν είχε όλες τις λειτουργίες του PowerPoint για desktop. Η Microsoft προσπαθεί να το αλλάξει αυτό με μια νέα ενημέρωση.

Microsoft PowerPoint

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα σε μια ανάρτηση ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ανεβάζετε τα δικά σας βίντεο στο PowerPoint στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε αποκλειστικά στην ενσωμάτωση από άλλες πλατφόρμες όπως το YouTube! Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη νέα λειτουργία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “Insert” (Εισαγωγή) και στη συνέχεια να επιλέξετε “Video from device” (Βίντεο από συσκευή) στο αναπτυσσόμενο μενού Video – τόσο εύκολο και βολικό. Αυτό ακολουθεί στενά μετά την ενημέρωση της αυτόματης μορφοποίησης για λίστες μόλις πριν από λίγες ημέρες. Με αυτές τις δύο λειτουργίες σε συνδυασμό, η δημιουργία παρουσιάσεων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη ή πιο αποτελεσματική!

Εξακολουθείτε να περιορίζεστε σε βίντεο μεγέθους έως 256 MB, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για τις περισσότερες παρουσιάσεις — εάν χρειάζεστε πραγματικά ένα βίντεο 4K ή ένα βίντεο εκτεταμένης διάρκειας σε μία από τις διαφάνειές σας, η μεταφόρτωση ενός βίντεο YouTube που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα πιθανότατα θα λειτουργήσει καλύτερα ούτως ή άλλως . Η Microsoft συνιστά τη χρήση βίντεο .MP4, αλλά το PowerPoint στο web μπορεί επίσης να αναγνωρίσει αρχεία MOV, WMV, AVI, M4V, MKV, ASF και TS.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι αυτή η νέα λειτουργία βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία ανάπτυξης, οπότε αν δεν είναι ακόμη ορατή στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μην ανησυχείτε – θα τη δείτε να εμφανίζεται σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS