ΑρχικήHow ToΠώς θα μεταφέρετε την eSIM σας από παλιό σε νέο iPhone

Πώς θα μεταφέρετε την eSIM σας από παλιό σε νέο iPhone

Καθώς η τεχνολογία eSIM γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη, η Apple αφαίρεσε τις φυσικές SIM από τα νεότερα μοντέλα smartphone της – τη σειρά iPhοne 14 που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ. Η δημιουργία ενός προφίλ eSIΜ για το iPhone σας είναι εύκολη και απλή, ωστόσο, μπορεί να μην σας ενδιαφέρει να δημιουργείτε ένα νέο προφίλ για κάθε διαφορετική συσκευή. Αν αγοράσατε ένα νέο iPhοne, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και απρόσκοπτα την υπάρχουσα eSIM από το παλιό σας τηλέφωνο στη νέα σας συσκευή.

Δείτε επίσης: Οι ψηφιακές eSIM ήρθαν να πάρουν την θέση των φυσικών καρτών SIM

eSIM

Οι χρήστες iPhone μπορούν να μεταφέρουν εύκολα και άνετα την eSIM τους από μια συσκευή σε μια άλλη με τη βοήθεια της Apple. Κατά συνέπεια, εάν διαθέτετε ένα iPhοne με τρέχον προφίλ eSIM, η μεταφορά του στο νέο iPhone είναι γρήγορη και εύκολη.

Προϋποθέσεις για μεταφορά eSIM:

  • iPhone XS, iPhοne XS Max, iPhone XR ή νεότερο μοντέλο.
  • Πάροχος ασύρματων υπηρεσιών ή διεθνής πάροχος υπηρεσιών που υποστηρίζει eSIM.
  • Δίκτυο Wi-Fi συνδεδεμένο στο νέο σας iPhone.

Με τη Γρήγορη μεταφορά eSIM, μπορείτε να αλλάξετε χωρίς κόπο την υπάρχουσα eSIM σε ένα νέο iPhοne χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι για μια επιτυχημένη μεταφορά eSIΜ μεταξύ iPhone και οι δύο συσκευές πρέπει να τρέχουν iOS 16.

Δείτε ακόμα: H iSIM της Qualcomm μπορεί να εξαφανίσει τις SIM και eSIM

iPhone

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  1. Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις στο νέο σας iPhone και επιλέξτε την επιλογή Mobile Data ή Cellular.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Προσθήκη eSIM.
  3. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας για μεταφορά από άλλο iPhone.
  4. Εάν δεν βλέπετε μια λίστα με αριθμούς, τότε θα εμφανιστούν δύο επιλογές στην οθόνη του iPhone σας — Μεταφορά από κοντινό iPhοne και Κωδικός QR.
  5. Εάν επιλέξετε την επιλογή Μεταφορά από κοντινό iPhone από το αναδυόμενο παράθυρο, τότε θα ληφθεί ένας κωδικός επαλήθευσης στο παλιό σας iPhοne. Μπορείτε να εισάγετε αυτόν τον κωδικό στο χώρο που παρέχεται στο νέο σας iPhone.
  6. Περιμένετε να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας στο νέο σας iPhone. Μόλις ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας στο νέο σας iPhοne, η προηγούμενη SIM θα απενεργοποιηθεί.
  7. Μετά από αυτό, πατήστε στο banner που αναφέρει Ολοκλήρωση ρύθμισης του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας σας στο νέο σας iPhone. Για να μεταφέρετε την eSIM σας, θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας.

Δείτε επίσης: iPhone 14: Η Apple εξηγεί τα οφέλη της eSIM για όσους ταξιδεύουν

Μόλις ενεργοποιήσετε την eSIM στο νέο σας iPhone, οι λειτουργίες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και κλήσεων θα είναι έτοιμες για άμεση χρήση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS