ΑρχικήinetElon Musk: Τα verified Twitter accounts έχουν πλέον προτεραιότητα

Elon Musk: Τα verified Twitter accounts έχουν πλέον προτεραιότητα

Ακόμα δεν είστε σίγουροι για το αν θα πληρώσετε 8 δολάρια για την συνδρομή Twitter Blue; Μην ανησυχείτε, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Twitter Elon Musk σκέφτηκε έναν άλλο τρόπο για να σας πείσει να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Αγόρασε GPUs για project AI της Twitter

musk twitter

Σύμφωνα με τον Musk, οι επαληθευμένοι λογαριασμοί του Twitter έχουν πλέον “προτεραιότητα”.

Ο Musk δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις και η υπηρεσία Τύπου του Twitter απάντησε μόνο με emojis κακά σε όλες τις ερωτήσεις μας, οπότε δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ρωτήσαμε τον Musk στο Twitter σχετικά με την αλλαγή και θα ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση αν απαντήσει.

Ο Musk θα μπορούσε να μιλάει για μια αλλαγή που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, στην οποία είπε ότι “μόνο οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα είναι επιλέξιμοι” για να εμφανίζονται στo For You feed. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη, αλγοριθμικά δημιουργημένη προβολή του Twitter, και παρόλο που μπορεί κανείς να αλλάξει για να βλέπει τα tweets των ανθρώπων που ακολουθεί με χρονολογική σειρά, υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προεπιλέγουν την προβολή For You.

Δείτε επίσης: Elon Musk Twitter: Μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις για κάποιους χρήστες

Αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή, καθώς ουσιαστικά σημαίνει ότι τα tweets σας θα είναι σχεδόν αόρατα, εκτός αν πληρώσετε για το Twitter Blue, τη βαθμίδα συνδρομής που σας παρέχει το σήμα επαλήθευσης με το μπλε σημάδι ελέγχου μαζί με άλλα προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας tweets και δημοσίευσης πολύ μεγάλων tweets.

Ο Musk πρόσθεσε αργότερα μια προειδοποίηση σε αυτό, λέγοντας ότι τα tweets που προέρχονται από μη πληρωμένους και μη επαληθευμένους λογαριασμούς θα εμφανίζονται στο feed “Για εσάς”, μόνο αν τους ακολουθείτε. Παρόλα αυτά, η αλλαγή αυτή θα καταστήσει πιθανότατα εξαιρετικά δύσκολο για οποιονδήποτε με μη επαληθευμένο λογαριασμό να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των ακολούθων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Musk είπε αρχικά ότι αυτή η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ στις 15 Απριλίου, οπότε μπορεί να έχει ήδη συμβεί. Ίσως η “ιεράρχηση” για την οποία μιλάει να σημαίνει απλώς ότι τα tweets από επαληθευμένους λογαριασμούς εμφανίζονται πιο συχνά στις ροές των ανθρώπων– αν είναι έτσι, το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο και επιτείνεται με την αλλαγή που περιγράφηκε παραπάνω.

Δείτε επίσης: Elon Musk Twitter: Σε “ιστορικό υψηλό” οι εγγραφές νέων χρηστών

Ο Musk μπορεί επίσης να μιλούσε για μια άλλη αλλαγή που είχε ανακοινωθεί στο παρελθόν, στην οποία είπε ότι οι απαντήσεις στα tweets θα έχουν προτεραιότητα, ώστε να βλέπετε πρώτα τις απαντήσεις από τα άτομα που ακολουθείτε, ακολουθούμενες από τους επαληθευμένους λογαριασμούς, με τους μη επαληθευμένους λογαριασμούς να έρχονται τελευταίοι. Δήλωσε επίσης ότι οι επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν προτεραιότητα στις αναφορές και στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το Twitter του Musk παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τη συνδρομή Twitter Blue, την οποία ο Musk θεωρεί σαφώς ως έναν σημαντικό τρόπο για την κερδοφορία του Twitter. Πρόσφατα, η εταιρεία κατάργησε όλα τα παλιά blue checkmarks για τους χρήστες που δεν πλήρωναν, μόνο για να αρχίσει να τα επαναφέρει στους διάσημους λογαριασμούς χωρίς χρέωση.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS