ΑρχικήinetPlayStation VR2: Σύντομα θα κυκλοφορήσει σε καταστήματα

PlayStation VR2: Σύντομα θα κυκλοφορήσει σε καταστήματα

PlayStation VR2

Η Sony αποκάλυψε ότι το PlayStation VR2 θα κυκλοφορήσει σύντομα σε καταστήματα λιανικής πώλησης κοντά σας. Η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση στο Twitter σήμερα, αλλά δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία για το πότε τα μεγάλα καταστήματα θα έχουν τα το headset σε απόθεμα.

Δείτε επίσης: PlayStation VR2 headset: Αισιόδοξη η Sony – Σχεδιάζει μεγάλη παραγωγή

Προς το παρόν, μπορείτε να παραγγείλετε το PS VR2 από το PlayStation Direct, όπου πωλείται αποκλειστικά τους δύο μήνες από τότε που κυκλοφόρησε. Αν θέλετε απεγνωσμένα να μάθετε πότε θα το δείτε στα καταστήματα, το ShopTo λέει ότι θα εμφανιστεί στα καταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου στις 12 Μαΐου. Το αν το headset θα εφοδιαστεί στα καταστήματα λιανικής την ίδια μέρα στις ΗΠΑ είναι άγνωστο, αλλά ίσως να θέλετε να ελέγξετε τα καταστήματα της περιοχής σας για τη διαθεσιμότητα.

Το PS VR2 από μόνο του κοστίζει 549,99 δολάρια, αλλά με το πακέτο Horizon Call of the Mountain κοστίζει 599,99 δολάρια. Όπως και να έχει, είναι πιο ακριβό από το PS5, το οποίο είναι 50 δολάρια φθηνότερο αν αγοράσετε την αρχική έκδοση με τη συσκευή αναπαραγωγής δίσκων. Με την ευρύτερη διαθεσιμότητα σε φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα λιανικής πώλησης, ωστόσο, το headset μπορεί να έχει κάποιες εκπτώσεις κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πρόταση: PlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!

Οι πωλήσεις του PS VR2 ξεκίνησαν δύσκολα τον περασμένο μήνα, καθώς η Sony πούλησε μόνο 270.000 ακουστικά προς το τέλος του Μαρτίου, παρόλο που παρήγαγε δύο εκατομμύρια μονάδες πριν από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο. Οι αναλυτές απέδωσαν τις χαμηλές πωλήσεις στους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες παγκοσμίως, από την αύξηση του κόστους ζωής μέχρι τις απολύσεις.

Το PSVR 2 έχει επαινεθεί για τα φανταστικά του γραφικά, τα ενημερωμένα χειριστήρια και τις haptic feedback δυνατότητες, αν και η βιβλιοθήκη παιχνιδιών είναι αδύναμη (αυτή τη στιγμή). Ας ελπίσουμε ότι η αυξημένη διαθεσιμότητα θα φέρει το headset σε περισσότερα σπίτια, επιταχύνοντας την υιοθέτηση από την κύρια αγορά και δίνοντας στην πλατφόρμα Meta Quest μια πραγματική ευκαιρία για τα χρήματά της.

Διαβάστε επίσης: Η Sony ανακοινώνει τις προδιαγραφές του PlayStation VR 2

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS