ΑρχικήinetTesla: Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της βλέπει ότι η υπηρεσία robotaxi σύντομα θα...

Tesla: Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της βλέπει ότι η υπηρεσία robotaxi σύντομα θα κυκλοφορήσει

Η εταιρεία Ark Invest υποστηρίζει με μεγάλη βεβαιότητα την ανοδική πορεία της μετοχής TSLA και προβλέπει ότι η τιμή της θα φθάσει στα 2.000 δολάρια. Επιπλέον, η εταιρεία έχει καταρτίσει ένα αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της υπηρεσίας robotaxi από την Tesla.

Δείτε επίσης: Tesla: Μειώνει την επιπλέον τιμή για το επταθέσιο Model Y στα 3.000 $
Tesla

Πρόσφατα, η Tesla ανακοίνωσε ότι εστιάζει κυρίως στην αυτόνομη οδήγηση ως το κύριο χαρακτηριστικό των αυτοκινήτων της. Ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, δηλώνει ότι η λύση της αυτοοδήγησης αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για την αξία της εταιρείας.

Ο Musk πιστεύει ότι πολλοί δεν αναγνωρίζουν την σημασία της Tesla να επενδύει στην ανάπτυξη της αυτόνομης οδήγησης για τον στόλο των εκατομμυρίων οχημάτων της μέσω των ενημερώσεων λογισμικού που γίνονται ασύρματα. Ωστόσο, μπορεί απλά να μπερδεύει τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν την αξία, με τους ανθρώπους που έχουν σοβαρές αμφιβολίες για το ότι η Tesla μπορεί πραγματικά να το κάνει.

Η επενδυτική εταιρεία Ark Invest, που φαίνεται να πιστεύει ότι η Tesla μπορεί να τα καταφέρει, έχει εδώ και αρκετό καιρό έναν από τους υψηλότερους στόχους τιμών στη μετοχή της Τesla.

Δείτε ακόμα: Elon Musk: Ένα “Tesla Cybertruck Delivery Event” θα λάβει χώρα κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023

Η εταιρεία, η οποία κατέχει μετοχές της Tesla συνολικής αξίας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, έχει ως στόχο την αύξηση της τιμής της μετοχής στα 2.000 δολάρια. Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανοδική πορεία σε σχέση με την τρέχουσα τιμή των 160 δολαρίων.

robotaxi

Παρόλα αυτά, τα περισσότερα από αυτά τα θέματα βασίζονται στο γεγονός ότι η Tesla εκπλήρωσε την υπόσχεσή της για την κυκλοφορία της υπηρεσίας robotaxi στον υπάρχοντα στόλο της μετά από μακροχρόνια αναμονή.

Στην πρόσφατη ενημέρωση του μοντέλου, η Ark λέει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα την υπηρεσία robotaxi. Προβλέπει ότι αυτό θα συμβεί περίπου το 2024.

Η ARK έχει αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι η Tesla θα ξεκινήσει σύντομα μια υπηρεσία robotaxi. Το ενημερωμένο μοντέλο Monte Carlo περιλαμβάνει μια σειρά ημερομηνιών κυκλοφορίας, με τα τέλη του 2024 να είναι η πιο πιθανή.

Ο Elon Musk δήλωσε πρόσφατα ότι αναμένει η Tesla να πετύχει «πλήρη αυτονομία» φέτος. Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι ακριβώς εννοεί με αυτόν τον όρο.

Δείτε επίσης: Η Tesla μειώνει ξανά τις τιμές σε όλα τα ηλεκτρικά της οχήματα

Ο ορισμός της Ark έχει διασαφηνιστεί περισσότερο. Συζητούν για την ενημέρωση λογισμικού της Tesla, η οποία καθιστά ολόκληρο τον στόλο αυτοκινήτων της που παράγονται από το 2016 πλήρως αυτόνομα. Μέσω μιας νέας εφαρμογής παρεχόνται υπηρεσίες robotaxi παρόμοιες με αυτές της Uber.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS