ΑρχικήinetSlack GPT: Συνοψίζει μηνύματα, κρατάει σημειώσεις και πολλά άλλα

Slack GPT: Συνοψίζει μηνύματα, κρατάει σημειώσεις και πολλά άλλα

Η τεχνολογία chatbot έρχεται στο Slack με έναν νέο τρόπο: το Slack GPT, ένα εργαλείο εντός της εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να συντομεύουν και να ρυθμίζουν τον τόνο των μηνυμάτων, να συνοψίζουν τα μηνύματα που έχουν χαθεί στα κανάλια, να βοηθούν στη συγγραφή, να κρατούν σημειώσεις σε calls ή “meetings” και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Το Slack ανακοίνωσε τον document editor Canvas

Slack GPT

Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από το chatbot να σημειώσει όλα όσα ειπώθηκαν σε μια ομαδική κλήση στο Slack. Το Slack GPT μπορεί επίσης να συνοψίσει τα δεκάδες μηνύματα που έχετε χάσει σε μια συγκεκριμένη ομάδα συνομιλίας, ενώ ήσασταν εκτός γραφείου.

Η Salesforce, στην οποία ανήκει η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε τα νέα σήμερα.

Δείτε επίσης: Χάκερ έκλεψαν τα ιδιωτικά GitHub αποθετήρια κώδικα του Slack

Η Ali Rayl, Senior Vice President of Product της Slack, δήλωσε στο CNBC ότι εκτιμά ότι τα εργαλεία AI chatbot θα αναπτυχθούν εντός του επόμενου έτους, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης της λειτουργίας.

Η είδηση ακολουθεί την απόφαση της Salesforce τον Μάρτιο να δώσει το πράσινο φως σε δύο chatbots, το ChatGPT και το Claude της Anthropic, ως εξωτερικές εφαρμογές για χρήση στο Slack, ωστόσο είναι περιορισμένης χωρητικότητας σε σύγκριση με τα εγγενή χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Η Salesforce ανακοίνωσε επίσης χαρακτηριστικά χωρίς κώδικα που θα προσφέρει στους επαγγελματίες από αυτό το καλοκαίρι. Σε αυτά περιλαμβάνονται εργαλεία για τους εργαζόμενους στην εξυπηρέτηση πελατών, όπως απαντήσεις που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη σε πελάτες και περιλήψεις υποθέσεων- εργαλεία για προγραμματιστές και προσωπικό πληροφορικής, όπως η αυτοματοποίηση της διαχείρισης συμβάντων για τον προσδιορισμό της αιτίας ενός προβλήματος- και εργαλεία για marketers, όπως η αυτόματη δημιουργία εικόνων καμπανιών.

Δείτε επίσης: Το ChatGPT έρχεται στο Slack

Οι συνομιλίες και οι πληροφορίες των πελατών δεν θα αποθηκεύονται ούτε θα χρησιμοποιούνται ως δεδομένα εκπαίδευσης για τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, δήλωσε ο Rayl.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS