ΑρχικήinetWear OS 3: Η εφαρμογή του WhatsApp είναι εδώ σε beta έκδοση

Wear OS 3: Η εφαρμογή του WhatsApp είναι εδώ σε beta έκδοση

Η συνεργασία της Google και της Samsung στο Wear OS 3 αποτέλεσε το κλειδί για την αναζωογόνηση της πλατφόρμας. Η κυκλοφορία των Android smartwatches με τεχνολογία Wear OS 3, όπως το Galaxy Watch 5 και το Google Pixel Watch, ενθάρρυνε περαιτέρω τους καταναλωτές να τα υιοθετήσουν. Και χάρη σε αυτό, οι προγραμματιστές άρχισαν να αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά το Wear OS ως πλατφόρμα και υπάρχουν πλέον περισσότερες εφαρμογές διαθέσιμες στα καλύτερα Android smartwatches. Το WhatsApp που ανήκει στη Meta συμμετέχει σε αυτήν τη λίστα και έχει κυκλοφορήσει την εφαρμογή Wear OS 3 στους δοκιμαστές beta.

Δείτε επίσης: Το πρώτο Wear OS 3 smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει φέτος;

Wear OS 3

Το 2014, το WhatsApp πρόσθεσε υποστήριξη για το Android Wear στην εφαρμογή του. Ωστόσο, η λειτουργία αυτή δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά από τους χρήστες και έτσι καταργήθηκε στη συνέχεια. Η εταιρεία αποφάσισε να περιμένει και να παρακολουθεί με το Wear OS 3 αντί να προσφέρει αμέσως μια ενσωματωμένη εφαρμογή.

Η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον και η δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής Wear OS του WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμη για δοκιμή beta. Η εφαρμογή είναι μέρος της WhatsApp beta για Android v2.23.10.10. Αν χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του WhatsApp, πηγαίνετε στο Play Store και αναζητήστε το WhatsApp. Θα δείτε μια επιλογή εγκατάστασης της συνοδευτικής εφαρμογής Wear OS.

Δείτε ακόμα: Το Google Wallet για Wear OS είναι πλέον διαθέσιμο σε 62 χώρες

Μέχρι στιγμής, μπορούσατε να διαβάζετε και να απαντάτε σε νέα μηνύματα WhatsApp μόνο από τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής στην οθόνη της συσκευής Wear OS. Λόγω της έλλειψης κατάλληλης εφαρμογής, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στις προηγούμενες συνομιλίες σας. Από εδώ και στο εξής, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες σας, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών συνομιλιών, μέσω της εφαρμογής WhatsApp που είναι ενσωματωμένη στο Wear OS 3. Μπορείτε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα είτε φωνητικά είτε με εισαγωγή κειμένου. Η εφαρμογή θα εμφανίζει επίσης μια μικρή προεπισκόπηση κάθε εικόνας που μοιράζεται σε μια συνομιλία.

WhatsApp beta

Για να ρυθμίσετε το WhatsApp στο Wear OS 3, πρέπει να εισάγετε έναν οκταψήφιο κωδικό που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας. Μετά από αυτό, η εφαρμογή Wear OS θα ενημερώσει όλες τις συνομιλίες σας στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να δείτε τις υπάρχουσες συνομιλίες σας, αλλά η εφαρμογή δεν υποστηρίζει αναζήτηση μέσω αυτών των συνομιλιών ή δημιουργία νέας συνομιλίας αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Η πλοήγηση στους Google Maps στο Wear OS μπορεί να γίνει χωρίς τηλέφωνο

Μερικά νέα πλακίδια στην εφαρμογή Wear OS 3 θα προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας επαφές και τη δυνατότητα αποστολής φωνητικών σημειώσεων στις πιο πρόσφατες συνομιλίες σας.

Επειδή η έκδοση του WhatsApp για το Wear OS 3 είναι ακόμα σε φάση δοκιμής beta, μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί. Ωστόσο, σε μελλοντική έκδοση, η Meta θα μπορούσε να επιλύσει ορισμένα από αυτά τα ζητήματα. Αν δεν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα beta του WhatsApp ή αν δεν μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή Wear OS στο Play Store, μπορείτε να την κατεβάσετε από το APKMirror.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS