ΑρχικήUpdatesGalaxy Buds 2 Pro: Ενημέρωση για καλύτερη εμπειρία ακρόασης!

Galaxy Buds 2 Pro: Ενημέρωση για καλύτερη εμπειρία ακρόασης!

Τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro έχουν ενημερωθεί με βελτιωμένους ελέγχους ήχου περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμπειρία ακρόασης.

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro εξακολουθούν να είναι από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτά τα ακουστικά παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, βαθιά μπάσα και ANC σε ένα κομψό πακέτο, ενώ προσφέρουν 5 ώρες λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Παρέχουν επίσης ένα σημαντικό εργαλείο προσβασιμότητας για άτομα με προβλήματα ακοής, καθώς τα ακουστικά μπορούν να ενισχύσουν τον ήχο για καθαρότερη ακοή. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για την Προσβασιμότητα, η Samsung κάνει τα Buds 2 Pro ακόμα καλύτερα με ενισχυμένο Ambient Sound και υποστήριξη ενίσχυσης.

Δείτε επίσης: Η Samsung δοκιμάζει το One UI 6 που βασίζεται σε Android 14 για συσκευές Galaxy

Galaxy Buds 2 Pro: Ενημέρωση για καλύτερη εμπειρία ακρόασης!
Galaxy Buds 2 Pro: Ενημέρωση για καλύτερη εμπειρία ακρόασης!

Η Samsung θα αρχίσει να κυκλοφορεί μια ενημερωμένη έκδοση για τα Galaxy Buds 2 Pro που δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο για το πόσο ήχο περιβάλλοντος θέλουν να ακούνε. Αφού κυκλοφορήσει η ενημέρωση λογισμικού, οι χρήστες θα βρουν δύο επιπλέον επίπεδα, επιπλέον των αρχικών τριών, για τις ρυθμίσεις έντασης ήχου περιβάλλοντος στο μενού Laboratory της εφαρμογής Galaxy Wearable. Επιπλέον, μπορούν να προσαρμόσουν πόσο ήχο περιβάλλοντος θα αφήνουν να μπαίνει για κάθε ακουστικό ανεξάρτητα, αφού είναι δυνατή η ρύθμιση της έντασης ήχου για κάθε ακουστικό ξεχωριστά.

Τέλος, ο κορεατικός γίγαντας θα προσφέρει βελτιωμένη καθαρότητα ήχου επιτρέποντας την τροποποίηση που προσαρμόζεται στα αυτιά των χρηστών μέσω της λειτουργίας Adapt Ambient Sound για μεγαλύτερη καθαρότητα στον ήχο.

Αυτές οι νέες προσθήκες στα ακουστικά δεν θα βελτιώσουν δραματικά τη συσκευή με οποιονδήποτε τρόπο. Και αν δεν είστε βαρήκοοι, οι αναβαθμίσεις προσβασιμότητας δεν θα σας ωφελήσουν ιδιαίτερα. Αν όμως βασίζεστε στη λειτουργία ενίσχυσης του ήχου των Buds 2 Pro, αυτές οι βελτιώσεις θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Galaxy Buds 2 Pro: Ενημέρωση για καλύτερη εμπειρία ακρόασης!
Galaxy Buds 2 Pro: Ενημέρωση για καλύτερη εμπειρία ακρόασης!

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Tab S8: Ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου 2023

Η Samsung θα κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση firmware για την αναβάθμιση της λειτουργίας Ambient Sound των Galaxy Buds 2 Pro την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS