ΑρχικήGamingOverwatch 2: Η PvE mode καταργήθηκε

Overwatch 2: Η PvE mode καταργήθηκε

Overwatch 2

Σε μια ακόμη ανατροπή του Overwatch 2, η Blizzard ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη συνεργατική λειτουργία PvE του hero shooter έχει καταργηθεί. Αυτό συμβαίνει παρόλο που υποσχόταν εδώ και χρόνια ότι θα συμπεριλαμβανόταν, με “δέντρα” δεξιοτήτων και προνόμια.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Ο Lifeweaver θα έπρεπε να είναι καλός αλλά δεν είναι

Ο εκτελεστικός παραγωγός Jared Neuss ανακοίνωσε τα νέα σε ένα πρόσφατο stream, παραδεχόμενος ότι “η ανάπτυξη της δυνατότητας PvE δεν έχει κάνει την πρόοδο που θα θέλαμε”. Ενώ η ομάδα είχε αναπτύξει “ένα σωρό καταπληκτικό περιεχόμενο”, ο Neuss εξήγησε ότι “η προσπάθεια που απαιτείται για να τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά σε μια ποιοτική εμπειρία επιπέδου Blizzard που μπορούμε να σας διαθέσουμε είναι τεράστια, και πραγματικά δεν υπάρχει τέλος στον ορίζοντα… “

Ο Neuss διευκρίνισε, σημειώνοντας ότι: “Μας μένει άλλη μια δύσκολη επιλογή: θα συνεχίσουμε να επενδύουμε όλη αυτή την προσπάθεια στο PvE ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να το πετύχουμε κάποια στιγμή στο μέλλον, ή θα παραμείνουμε σε αυτό το σύνολο αξιών που έχουμε εναρμονιστεί και θα επικεντρωθούμε στο ζωντανό παιχνίδι και στην εστίαση της εξυπηρέτησης όλων σας;”.

Πρόταση: Overwatch 2: Ο νέος χαρακτήρας έχει προκαλέσει πανικό

Η κοινότητα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν το δέχεται καθόλου. Το ίδιο συναίσθημα έχει εκφραστεί από ειλικρινείς παίκτες με διάφορους τρόπους: Η Blizzard υποσχέθηκε πολλά και δεν παρέδωσε αρκετά. Ο streamer KarQ συνόψισε πολύ εύστοχα την κατάσταση στο Twitter:.

Γενικότερα τους τελευταίους μήνες, οι οπαδοί του Overwatch 2 λαμβάνουν συχνές και αρκετά διαφανείς ενημερώσεις από τους προγραμματιστές, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Υπάρχει μια προφανής βελτίωση στην επικοινωνία σε πολλά μέτωπα, και ο Neuss όπως φαίνεται ήταν αρκετά ξεκάθαρος για τους λόγους του γιατί το hero mode καταργήθηκε.

Overwatch 2

Από την άλλη πλευρά, το Overwatch 2 θα δώσει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην ιστορία και το lore τους επόμενους μήνες, την οποία θα δούμε να διαδραματίζεται σε cinematics και τα story missions, καθώς και σε άλλα μέρη του παιχνιδιού. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Η κανονική ιστορία του Overwatch χρειαζόταν ένα μεγάλο ταρακούνημα εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται ότι αυτό τελικά συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:Επίθεση DDoS στους servers του video game Overwatch 2

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS