ΑρχικήGamingThe Expanse: Πέντε επεισόδια ξεκινώντας από τις 27 Ιουλίου

The Expanse: Πέντε επεισόδια ξεκινώντας από τις 27 Ιουλίου

The Expanse

Η Telltale Games ανακοίνωσε ότι η video game διασκευή του The Expanse θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου 2023 για PS5, PS4. Το παιχνίδι θα χωριστεί σε πέντε επεισόδια, με ένα επεισόδιο να κυκλοφορεί κάθε δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι η πλήρης σειρά θα έχει ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου 2023. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2023 για την κανονική έκδοση και την Deluxe Edition, με την πρώτη να προσφέρει 24 ώρες early access και τη δεύτερη να περιέχει bonus DLC που θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Δείτε επίσης: Diablo IV: Η Blizzard είναι σίγουρη για τη μέρα κυκλοφορίας του

Η Cara Gee επιστρέφει για να επαναλάβει το ρόλο της ως Camina Drummer, η οποία “πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μείγμα ισχυρών προσωπικοτήτων, να αντιμετωπίσει μια αιματηρή ανταρσία, να εξερευνήσει τοποθεσίες πέρα από το The Belt και, πάνω απ’ όλα, να πάρει δύσκολες αποφάσεις που θα καθορίσουν τη μοίρα του πληρώματος του Artemis”. Το παιχνίδι διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς, οπότε δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη σειρά του Amazon Prime για να παίξετε.

Εκτός από την Standard Edition (η οποία θα κυκλοφορήσει στην τιμή των $39,99), θα υπάρξει και μια Deluxe Edition αξίας $44,99, η οποία θα περιλαμβάνει ένα επιπλέον κομμάτι περιεχομένου TBA.

Πρόταση: Overwatch 2: Η PvE mode καταργήθηκε

The Expanse

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Telltale Games, αναφέρεται: “Σας ευχαριστούμε. Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς εσάς. Δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να λέμε αυτές τις εκπληκτικές ιστορίες χωρίς την υποστήριξή σας. Ως ένα νέο στούντιο που ξαναχτίζεται, η πίστη σας και η ευκαιρία που μας δίνετε να φτιάξουμε περισσότερα παιχνίδια σημαίνει τα πάντα για εμάς”.

Η αποκάλυψη του The Expanse: A Telltale Series στα The Game Awards 2021 ήταν μια σημαντική περίσταση. Σε συνεργασία με τους Deck Nine, τους διάσημους δημιουργούς του “Life is Strange: True Colors”, αυτή η νέα IP σηματοδοτεί τη θριαμβευτική επιστροφή της Telltale από την αναβίωσή της το 2019.

Διαβάστε επίσης: Ubisoft: Επενδύει ακόμα περισσότερο στο Assassin’s Creed

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS