ΑρχικήinetΗ Apple TV λαμβάνει το multiview για τα αθλητικά

Η Apple TV λαμβάνει το multiview για τα αθλητικά

Η λειτουργία Multiview θα σας επιτρέψει να βλέπετε έως και τέσσερα ζωντανά αθλητικά παιχνίδια ταυτόχρονα.

Apple TV

Το Apple TV δίνει επιτέλους στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς αθλητικούς αγώνες. Την Πέμπτη, η Apple ανακοίνωσε ότι οι συσκευές Apple TV 4K σας επιτρέπουν πλέον να παρακολουθείτε έως και τέσσερα παιχνίδια Major League Soccer ή Friday Night Baseball στην εφαρμογή Apple TV.

Δείτε επίσης: Το Netflix με διαφημίσεις στο Apple TV επιτέλους λειτουργεί

Η λειτουργία αυτή θα σας φανεί χρήσιμη αν δύο από τις αγαπημένες σας ομάδες παίζουν την ίδια στιγμή και δεν θέλετε να γυρνάτε συνέχεια μπρος-πίσω μεταξύ των αγώνων. Μόλις επιλέξετε τα παιχνίδια που θέλετε να παρακολουθήσετε, η Apple θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τη διάταξη προβολής σας με πολλαπλές επιλογές, επιτρέποντάς σας να μεγεθύνετε έναν αγώνα, ενώ οι υπόλοιποι θα παραμείνουν μικροί. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρακολουθήσετε δύο έως τέσσερα παιχνίδια σε διάταξη split-screen, καθώς και να αλλάξετε τις προτιμήσεις ήχου. Η Apple λέει ότι το MLS 360 και το MLB Big Inning υποστηρίζουν επίσης πολλαπλές προβολές.

Πρόταση: Apple TV 4K: Λαμβάνει την υποσχόμενη λειτουργία Quick Media Support

Το MLS Season Pass, το οποίο δεν έχει αντιπαθητικές διακοπές, απαιτεί συνδρομή $15 / μήνα (ή $99 / σεζόν) για να παρακολουθήσετε και να χρησιμοποιήσετε το multiview. (Οι συνδρομητές του Apple TV+ πληρώνουν λίγο λιγότερα, 13 δολάρια / μήνα ή 79 δολάρια / σεζόν.) Επιπλέον, η Apple προσφέρει δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα για νέους και επιστρέφοντες συνδρομητές μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Εν τω μεταξύ, το Friday Night Baseball είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές του Apple TV+.

Apple TV multiview

Η Apple φαίνεται να εργάζεται πάνω στην multiview εδώ και αρκετό καιρό, με τον προγραμματιστή Steve Moser να βρίσκει για πρώτη φορά αναφορές στην multiview στον κώδικα της Apple τον Μάρτιο και την Apple να λανσάρει αθόρυβα μια multiview beta τον περασμένο μήνα. Το YouTube TV άρχισε επίσης να δοκιμάζει μια παρόμοια λειτουργία πολλαπλής προβολής νωρίτερα φέτος.

Το λανσάρισμα της πολλαπλής προβολής περιλαμβάνεται στο tvOS 16.5, το οποίο κυκλοφόρησε παράλληλα με την κυκλοφορία του iOS 16.5 που προσθέτει μια καρτέλα Sports στα Apple News.

Διαβάστε επίσης: Το Apple TV μάλλον θα αποκτήσει λειτουργία multiview

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS