ΑρχικήGamingZelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch

Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch

Οι παίκτες του Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ανακάλυψαν ένα νέο glitch που τους επιτρέπει να αντιγράφουν απεριόριστα κάθε item.

Η πρώτη από τις πολλές αναβαθμίσεις του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε χθες το βράδυ στις 18 Μαΐου και η πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων ήταν: Η ενημερωμένη έκδοση 1.1.1 διορθώνει άλλα σφάλματα, αλλά ευτυχώς όχι αυτό.

Δείτε επίσης: Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Φήμες για θεματικό OLED Switch

Κάποια βίντεο αυτού του glitch, όπως αυτό του Linkus7 στο YouTube, άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές της εβδομάδας. Περιγράφουν λεπτομερώς πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ικανότητα Fuse του Link για να αντιγράψετε αντικείμενα. Αυτά τα διπλασιασμένα αντικείμενα μπορούν στη συνέχεια να πωληθούν για ατελείωτες ρουπίες.

Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch
Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch

Το Tears of the Kingdom έλαβε μια τεράστια αναβάθμιση από την πρώτη μέρα που βοήθησε στη βελτίωση των επιδόσεων για μια πιο ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού, μεταξύ άλλων. Αλλά η έκδοση 1.1.1 είναι το πρώτο patch του παιχνιδιού από τότε που οι παίκτες μπόρεσαν να το πάρουν στα χέρια τους και να ανακαλύψουν κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Ακολουθούν οι σημειώσεις για το patch:

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο, μερικές φορές, ο παίκτης δεν μπορούσε να ολοκληρώσει το main quest “The Closed Door” ακόμα και αν είχε εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει στο quest.
  • Αν έχετε ήδη αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, θα μπορέσετε να καθαρίσετε το quest κατεβάζοντας αυτά τα update data.
  • Έχουν αντιμετωπιστεί διάφορα ζητήματα για τη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Zelda: Tears of the Kingdom το tutorial προβληματίζει τους παίκτες

Αυτά είναι καλά νέα για όποιον δυσκολευόταν με το quest Closed Door, αλλά το ασαφές δεύτερο σημείο για “διάφορα ζητήματα” έκανε μερικούς παίκτες να ανησυχούν ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκαν δυσλειτουργίες και glitch διπλασιασμού αντικειμένων που επίσης έχουν εξαφανιστεί. Δεν είναι έτσι.

Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch
Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch

Όπως διαπιστώσαμε, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το τέχνασμα ανταλλαγής τόξου για να αντιγράψετε οποιοδήποτε αντικείμενο που μπορείτε να συνδέσετε σε ένα βέλος. Αυτό περιλαμβάνει αντικείμενα που πωλούνται για εκατοντάδες ρουπίες, όπως διαμάντια, καθώς και ισχυρά αντικείμενα Fuse που πέφτουν από εχθρούς, όπως τα Black Moblin.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, έχει κυκλοφορήσει εδώ και μια εβδομάδα και έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πηγή: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS