ΑρχικήinetYouTube for TV: Δείτε τι νέο υπάρχει μέχρι στιγμής στην υπηρεσία

YouTube for TV: Δείτε τι νέο υπάρχει μέχρι στιγμής στην υπηρεσία

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο YouTube από οποιαδήποτε δημοφιλή συσκευή, όπως το τηλέφωνο, το tablet, ο υπολογιστής, η τηλεόραση και η κονσόλα παιχνιδιών. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε περιεχόμενο στο YouTube είναι να το μεταδώσετε στην τηλεόρασή σας. Έτσι, μπορείτε να καθίσετε άνετα και να απολαύσετε χαλαρώνοντας, παρακολουθώντας ενδιαφέροντα βίντεο.

Δείτε επίσης: Το YouTube φέρνει διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων χωρίς δυνατότητα παράβλεψης στις τηλεοράσεις

YouTube

Η Google παρουσίασε αρκετές βελτιώσεις στην εφαρμογή YouTube για τo Android TV, που θα βοηθήσουν στην καλύτερη ροή των περιεχομένων. Οι αλλαγές αυτές θα είναι διαθέσιμες το πρώτο τρίμηνο του 2023. Η εταιρεία παρέχει πλέον αναλυτική αναφορά για αυτές τις αλλαγές, οι οποίες περιλαμβάνουν υποστήριξη για επιπλέον εντολές του Google Assistant, εύκολη αλλαγή λογαριασμού και άλλες βελτιώσεις.

Η Google βοηθάει τους χρήστες να αλλάξουν από έναν λογαριασμό σε άλλο στην εφαρμογή TV του YouTube μέσω της υποστήριξης της κοινότητας της Google. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, όταν την ανοίξετε για πρώτη φορά, θα πρέπει να επιλέξετε τον λογαριασμό σας στο YouTube για να παρακολουθήσετε βίντεο. Αν έχετε ήδη συνδεθεί στην εφαρμογή και θέλετε να αλλάξετε λογαριασμούς, μπορείτε να το κάνετε πατώντας την εικόνα του προφίλ σας και μεταβαίνοντας στην καρτέλα Λογαριασμοί από εκεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αλλαγής λογαριασμών για να αλλάξετε το προφίλ του παιδιού σας στην εφαρμογή YouTube Kids.

Δείτε ακόμα: Πώς θα μετατρέψετε τα YouTube video σας σε TikTok

TV

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φωνητικό βοηθό στο YouTube της τηλεόρασής σας για να εγγραφείτε σε ένα κανάλι, να ακυρώσετε την εγγραφή σας και να δηλώσετε αν σας αρέσει ή δεν σας αρέσει ένα βίντεο, χρησιμοποιώντας τον Google Assistant. Για να δηλώσετε αν σας αρέσει ή όχι ένα βίντεο, απλά πείτε στο Google “Hey Google, μου αρέσει/δεν μου αρέσει αυτό το βίντεο” κ.ο.κ. Η Google βελτίωσε τη λειτουργία προτάσεων στην εφαρμογή YouTube, έτσι ώστε η κύλιση στη λίστα με τα προτεινόμενα βίντεο να είναι πιο αποτελεσματική και ανταποκριτική.

Το περασμένο έτος, το YouTube έφερε τα Shorts στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού σας και τώρα αυτά τα σύντομα βίντεο θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της τηλεόρασής σας ανεξαρτήτως αν σας αρέσουν ή όχι. Τελικά, τα Podcast θα είναι διαθέσιμα στο YouTube στην τηλεόρασή σας μέσω του μενού πλοήγησης. Αρχικά, η επιλογή βρίσκεται κάτω από την καρτέλα “Περισσότερα“. Όσο όμως βλέπεται περισσότερα Podcast, η επιλογή θα μεταφερθεί στην κορυφή της λίστας.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Sleep Timer στο YouTube Music

Οι μελλοντικές μεγάλες διαφημίσεις στο YouTube που θα διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και δεν θα μπορείτε να τις αποφύγετε, καθώς θα εμφανίζονται πριν την προβολή του περιεχομένου στην τηλεόραση, θα επηρεάσουν σίγουρα την εμπειρία σας. Ωστόσο, η εφαρμογή θα βελτιώσει την εμπειρία κατά τη χρήση της. Οι βελτιώσεις στην εφαρμογή YouTube που αναφέρθηκαν είναι διαθέσιμες σε Android TV, Google TV και στις κονσόλες παιχνιδιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS