ΑρχικήinetVerizon: TikToker χρεώθηκε υπερβολικά για τη «δωρεάν» προώθηση του Apple Watch

Verizon: TikToker χρεώθηκε υπερβολικά για τη «δωρεάν» προώθηση του Apple Watch

Μία δημιουργός του TikTok υποστηρίζει ότι εξαπατήθηκε από ένα κατάστημα της Verizon για τη χρήση του Apple Watch. Της είπαν ότι μια προώθηση που αφορούσε φορητές συσκευές δεν χρησιμοποιούσε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, όταν στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσε.

Δείτε επίσης: Facebook Messenger: Δεν θα είναι διαθέσιμο στο Apple Watch μετά τις 31 Μαΐου

Verizon

Οι καταστηματάρχες προσφέρουν συχνά επιπλέον υλικό ως διαφημιστικά αντικείμενα, προκειμένου να παροτρύνουν τους πελάτες να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες. Αν και συνήθως οι συμφωνίες αυτές είναι ξεκάθαρες, ένας χρήστης του TikTok αναφέρει ότι έχει νιώσει πως έχει πέσει θύμα απάτης σε κάτι που δεν συμφώνησε.

Στο TikTok, η χρήστης “@Meganmauk” δημοσίευσε ένα βίντεο όπου η οικογένειά της πήγε σε ένα κατάστημα της Verizon για να αναβαθμίσει τα παλιά της τηλέφωνα με νέα μοντέλα. Σύμφωνα με τη Daily Dot, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής, ένας επόπτης προσέφερε δύο δωρεάν Apple Watch ως μέρος μιας “προώθησης“.

Η οικογένεια υποψιάστηκε ότι αυτό είναι υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό. Ωστόσο, τους διαβεβαιώσαν ότι δεν υπήρχε εξοπλισμός κυψέλης συνδεδεμένος στις συσκευές και δεν ήταν μοντέλα κορυφαίας γραμμής. Προκύπτει ότι τα μοντέλα που αναφέρονται είναι Apple Watch SE.

Δείτε ακόμα: Apple Watch: Έσωσε τη ζωή γυναίκας που κατέρρευσε σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Η μητέρα της οικογένειας παρέδωσε τα Apple Watches στη Meg. Η Meg αποφάσισε να χαρίσει ένα από αυτά, αλλά επικοινώνησε με το κατάστημα για να επιβεβαιώσει ότι δεν υπήρχε θέμα με αυτό. Εκείνη την περίοδο, η μαμά της παρατήρησε μια αύξηση τιμής στο λογαριασμό της που ήταν αναμενόμενη λόγω των αναβαθμίσεων. Ωστόσο, η υπάλληλος ενημέρωσε ότι η τιμή θα μειωνόταν ξανά σε 23 μήνες.

Apple Watch

Αργότερα, η οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με μια απρόσμενη μεγάλη χρέωση ύψους 600 δολαρίων. Από την επίσκεψή της στο κατάστημα, διαπίστωσε ότι τα Apple Watch ήταν συνδεδεμένα με μία υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, αντίθετα με τις διαβεβαιώσεις που τους είχαν δοθεί.

Η Meg ανέβασε δύο βίντεο στους 216.000 ακόλουθούς της, το πρώτο που αναφέρεται στην υπόθεση και το δεύτερο που περιγράφει λεπτομερώς τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της όταν επέστρεψε στο κατάστημα και προσπάθησε να επιστρέψει τα ρολόγια και αντιμετώπισε ξανά τον ίδιο υπάλληλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ένας άλλος υπάλληλος κατηγόρησε τη Meg για “εκφοβισμό”, παρόλο που η TikToker υποστηρίζει ότι δεν είχε εκφραστεί δυνατά ή προσβλητικά. Στη συνέχεια, η Meg πήγε σε άλλο κατάστημα της Verizon όπου συμφώνησαν πως τα στοιχεία “δεν ταιριάζουν”.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Το νέο WatchOS 10 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά!

Αν και δεν ξέρουμε εάν το θέμα έχει επιλυθεί, το μήνυμα τονίζει ότι πρέπει να ελέγχουμε προσεκτικά τις συμφωνίες ή συμβάσεις που υπογράφουμε ως καταναλωτές, ειδικά αν περιλαμβάνουν κάποια “δωρεάν” στοιχεία που ενδέχεται να έχουν κρυμμένες επιβαρύνσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS