ΑρχικήGamingNintendo: Ανακοινώνει το Everybody 1-2 Switch

Nintendo: Ανακοινώνει το Everybody 1-2 Switch

Nintendo Everybody 1-2 Switch

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Everybody 1-2 Switch θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του 1-2 Switch του 2017.

Δείτε επίσης: Yuzu: Ο νέος εξομοιωτής του Nintendo Switch, μόλις κυκλοφόρησε

Αν και δεν υπήρχαν πολλές συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα είδη των multiplayer mini-games που θα έχει, η καταχώριση στο eShop αναφέρει ότι θα περιλαμβάνει τρελά αντικείμενα όπως μπαλόνια και εξωγήινους. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τόσο τα χειριστήρια Joy-Con όσο και τις έξυπνες συσκευές για να παίξουν. Επιπλέον, πολλά από τα mini-games έχουν διαφορετικές παραλλαγές για να αλλάξουν τους κανόνες ή να προσθέσουν επιπλέον προκλήσεις.

Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια συμβατή έξυπνη συσκευή, απαιτείται ένας λογαριασμός Nintendo, καθώς και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μόνο συγκεκριμένα mini-games είναι διαθέσιμα στη λειτουργία έξυπνης συσκευής και οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο για να τα παίξουν.

Αποκαλύφθηκαν επίσης νέα χρώματα Joy-Con, όπως παστέλ ροζ, παστέλ πράσινο, παστέλ μοβ και παστέλ κίτρινο.

Τον Ιούλιο του 2022, το Fanbyte ανέφερε ότι το Everybody 1-2 Switch βρισκόταν σε εξέλιξη, αλλά η τρέχουσα σειρά mini-games δεν είχε καλές εσωτερικές δοκιμές. Οι δοκιμές παιχνιδιού φέρεται να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα mini-games ήταν βαρετά, όπως το Bingo και ένα παιχνίδι τύπου Musical Chairs.

Πρόταση:Η Nintendo κυκλοφορεί update για Switch (έκδοση 16.0.3)

Η Nintendo φέρεται επίσης να σκεφτόταν να χρεώσει $60 για το Everybody 1-2 Switch, αλλά το eShop το διαθέτει για $30.

Η επίσημη περιγραφή βρίσκεται παρακάτω.

Αναμείξτε την επόμενη συνάντησή σας με το παιχνίδι Everybody 1-2-Switch! Πάρτε μερικά χειριστήρια Joy-Con ή έξυπνες συσκευές για ομαδικά παιχνίδια που είναι εύκολο να στηθούν και διαθέτουν τα πάντα, από μπαλόνια μέχρι εξωγήινους και πολλά άλλα! Τα άτομα στο επόμενο πάρτι σας μπορούν να ξεσηκωθούν και να επιδείξουν την ομαδικότητα τους σε αυτό το mashup για πολλούς παίκτες.

Ένα mix από παιχνίδια και λειτουργίες που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση!

Χρησιμοποιήστε χειριστήρια Joy-Con ή έξυπνες συσκευές, δημιουργήστε ομάδες και ξεκινήστε τα παιχνίδια. Χωριστείτε σε ομάδες και δείτε ποια ομάδα μπορεί να κερδίσει πρώτη έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών. Πολλά παιχνίδια έχουν διάφορες παραλλαγές που αλλάζουν τους κανόνες ή προσθέτουν επιπλέον πρόκληση!

Διαβάστε επίσης: Nintendo Switch: Αναμένει να πουλήσει μόνο 15 εκατομμύρια κονσόλες

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS