ΑρχικήGamingStarfield: Θα είναι κλειδωμένο στα 30fps για μεγαλύτερη συνέπεια

Starfield: Θα είναι κλειδωμένο στα 30fps για μεγαλύτερη συνέπεια

Starfield

Από τότε που αποκαλύφθηκε το Starfield, οι fans αναρωτιόντουσαν σε τι framerate θα έτρεχε το sci-fi RPG στην κονσόλα. Σε μια νέα συνέντευξη στο IGN, ο creative director Todd Howard επιβεβαίωσε ότι η έκδοση Xbox Series X/S θα παραμείνει κλειδωμένη στα 30fps για να διατηρηθεί μια συνεπής εμφάνιση και αίσθηση σε όλο το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Bethesda Starfield: Καθυστερεί και άλλο η κυκλοφορία του

“Νομίζω ότι δεν θα αποτελέσει έκπληξη, δεδομένων των προηγούμενων παιχνιδιών μας, το τι επιδιώκουμε πάντα με αυτούς τους τεράστιους, ανοιχτούς κόσμους, πλήρως δυναμικούς, με υπερβολική λεπτομέρεια, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Και θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Είναι 4K στο X. Είναι 1440 στο S. Το κλειδώνουμε στα 30, επειδή θέλουμε αυτή την ακρίβεια, θέλουμε όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλουμε να θυσιάσουμε τίποτα από αυτά”, δήλωσε ο Howard στο IGN μετά το χτεσινό Starfield Direct

Ο μακροχρόνιος σχεδιαστής παιχνιδιών της Bethesda πρόσθεσε ότι το παιχνίδι “τρέχει εξαιρετικά” και μάλιστα μερικές φορές στα 60fps. “Αλλά στις κονσόλες, το κλειδώνουμε γιατί προτιμάμε τη συνέπεια, όπου δεν το σκέφτεσαι καν”, είπε. Προφανώς αποδίδει καλά και στο λιγότερο ισχυρό Xbox Series S, όπου ο Howard είπε ότι παίζει τον περισσότερο χρόνο, αφού τα παιδιά του μονοπωλούν το Xbox Series X.

Πρόταση: Xbox: 3 μελλοντικά παιχνίδια Bethesda θα είναι console exclusive

Starfield
Starfield

Τα υψηλότερα framerates, κάτι στο οποίο οι παίκτες σε PC με εξοπλισμό ανώτερης τεχνολογίας είχαν πρόσβαση εδώ και καιρό, ήταν ένα από τα μεγάλα selling points για τις κονσόλες “επόμενης γενιάς”. Πρόσφατα, ωστόσο, ορισμένα μεγάλα blockbusters δυσκολεύτηκαν να πετύχουν αυτό το στόχο. Το Gotham Knights ήταν κλειδωμένο στα 30fps στην κονσόλα, και το Redfall της Arkane Austin, ένα αποκλειστικό παιχνίδι κονσόλας του Xbox το οποίο προωθήθηκε με 60fps gameplay footage, δεν θα αποκτήσει λειτουργία 60fps έως κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αλλά δεδομένου του ιστορικού της Bethesda στο παρελθόν με τα εκτεταμένα open-world RPGs κατά την κυκλοφορία, τα σταθερά 30fps θα είναι μάλλον μια ευχάριστη έκπληξη για τους περισσότερους fans.

Διαβάστε επίσης: Mortal Kombat 1: Πρώτο gameplay trailer δείχνει τα extreme fatalities

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS