ΑρχικήinetT-Mobile: Ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να έχουν καλύτερες τηλεφωνικές προσφορές

T-Mobile: Ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να έχουν καλύτερες τηλεφωνικές προσφορές

Στα διαρρεύσαντα έγγραφα του The Mobile Report αναφέρεται ότι κάποιοι πελάτες της T-Mobile ίσως αποκτήσουν σύντομα πρόσβαση σε καλύτερες τηλεφωνικές προσφορές. Πότε θα ξεκινήσει αυτό; Η έναρξη είναι περίπου στις 21 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Νέα παραβίαση δεδομένων επηρεάζει πολλούς πελάτες
T-Mobile

Σύμφωνα με ορισμένα έγγραφα που διέρρευσαν από την T-Mobile, ο πάροχος θα αλλάξει τον τρόπο υπολογισμού των πιστωτικών ορίων ορισμένων συνδρομητών. Πριν, το σύστημα χρησιμοποιούσε «τάξεις πίστωσης» για τους συνδρομητές. Τώρα, θα υπολογίζει το πιστωτικό όριο για κάθε άτομο ξεχωριστά, επιτρέποντας να λαμβάνουν τις καλύτερες προσφορές σε τηλέφωνα και άλλα προϊόντα.

Αυτό θα σημαίνει ότι το όριο πίστωσης των συνδρομητών της T-Mοbile μπορεί να αυξηθεί, να μειωθεί ή να παραμείνει ίδιο, ανάλογα με το πώς ανταποκρίνονται στις προηγούμενες πληρωμές των λογαριασμών τους. Μετά από έξι μήνες από τη δημιουργία του λογαριασμού σας στην T-Mobile, θα γίνει μια αξιολόγηση βάσει του ιστορικού των πληρωμών σας. Αν πληρώνετε εγκαίρως τον λογαριασμό σας κάθε μήνα, η T-Mοbile ίσως αυξήσει το πιστωτικό σας όριο. Αν πληρώσετε με καθυστέρηση μερικές φορές, το πιστωτικό σας όριο ενδέχεται να μειωθεί.

Δείτε ακόμα: Starlink και T-Mobile ξεκινούν τις δοκιμές της τεχνολογίας δορυφορικής σύνδεσης

προσφορές

Τα διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η T-Mobile θα επανεξετάζει τον λογαριασμό σας κάθε έξι μήνες, για να καθορίσει τη διάρκεια ζωής του. Η T-Mοbile διαχειρίζεται τους λογαριασμούς με τον ίδιο τρόπο που τους διαχειρίζεται μία εταιρεία πιστωτικών καρτών. Επίσης, σημαντικό να τονίσουμε ότι η T-Mobile δεν καταβάλλει χρεώσεις κάθε έξι μήνες, αλλά λαμβάνει υπόψη μόνο τη μηνιαία καταβολή του λογαριασμού. Όχι εξωτερικούς λογαριασμούς.

Λόγω του γεγονότος ότι η T-Mobile θα αξιολογεί το πιστωτικό σας όριο κάθε έξι μήνες, από τώρα και στο εξής, σημαίνει αυτομάτως ότι ίσως μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερες προσφορές τηλεφώνων. Προς το παρόν, μόνο όσοι είναι “well-qualified” έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην προσφορά για μηδενική προκαταβολή για τα νέα τηλέφωνα. Άρα, η αλλαγή αυτή έχει θετικό αντίκτυπο στους πελάτες της T-Mοbile.

Δείτε επίσης: Το T-Mobile OnePlus 7T λαμβάνει την ενημέρωση Android 12

Αυτό θα χρησιμοποιηθεί μόνο για λογαριασμούς συμβολαίου T-Mοbile και όχι στο Metro by T-Mobile ή στο T-Mobile Prepaid. Είναι λογικό να απαιτείται επιπλέον πληρωμή για να αγοραστούν τηλέφωνα και άλλα προϊόντα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS