ΑρχικήgamingWarzone 2: Αντιδράσεις για τις αλλαγές στην υγεία

Warzone 2: Αντιδράσεις για τις αλλαγές στην υγεία

Warzone 2

Οι παίκτες του Warzone 2 έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για ορισμένες από τις αλλαγές της υγείας στον τίτλο battle royale, καθώς η Season 4 υποσχέθηκε ένα βελτιωμένο TTK – αλλά αυτό δεν συνέβη όπως αναμενόταν.

Δείτε επίσης: Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

Η υγεία και ο χρόνος για να σκοτώσετε (“time-to-kill”, TTK) ήταν σημαντικές πηγές παραπόνων για τους παίκτες του Warzone 2 από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι τον Νοέμβριο του 2022.

Με την άφιξη της Season 4, επιβεβαιώθηκε στις σημειώσεις για το patch ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην υγεία που θα έρθουν στο παιχνίδι για να απαντήσουν στις προσευχές των παικτών, με την προσθήκη επιπλέον μέγιστου HP 50.

Πολλοί πίστευαν ότι αυτό θα αυξήσει το χάσμα δεξιοτήτων και θα επέτρεπε περισσότερα outplays, παρόμοια με αυτά που ήταν διαθέσιμα στο Warzone 1, με τους παίκτες να μπορούν να παίξουν τις μάχες πιο δίκαια και να μην ανησυχούν για την εναλλαγή και την γρήγορη εξόντωση από τους κατασκηνωτές που παρακολουθούν από τα παράθυρα.

Ωστόσο, μαζί με την αύξηση της υγείας, οι προγραμματιστές Raven μείωσαν επίσης ελαφρώς την ταχύτητα ανάκτησης της, από πέντε δευτερόλεπτα σε επτά δευτερόλεπτα – και οι παίκτες και ορισμένοι από τους κορυφαίους streamers δεν εντυπωσιάστηκαν.

Πρόταση: Η Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation για πάντα

 Ο Swagg & άλλοι ζητούν αλλαγή στην υγεία

Μόλις οι παίκτες άρχισαν να δοκιμάζουν το παιχνίδι στη νέα του κατάσταση, καθώς και τον νέο χάρτη Vondel resurgence, υπήρξε γενικά θετικό κλίμα για τις αλλαγές – αν και αυτό δεν είχε αρκετή απήχηση.

Ένας παίκτης που κατήγγειλε την αλλαγή ήταν ο Kris ‘Swagg’ Lamberson της FaZe Clan, ο οποίος δήλωσε ότι “αισθάνεται σαν να μην άλλαξε το TTK”.

Ο ειδικός σε θέματα Warzone TrueGameData εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή του για την αλλαγή, λέγοντας ότι “αισθάνεται πολύ άσχημα”.

Άλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλεσαν την αλλαγή “βάναυση”, ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι είναι μια χαρά εφόσον εξοπλιστείτε με το Quick Fix perk, αν και αυτό σημαίνει ότι θυσιάζετε το Ghost, το οποίο θεωρείται απαραίτητο στο battle royale.

Το αν η Raven επιλέξει να επαναφέρει ή να τελειοποιήσει αυτή την αλλαγή στο μέλλον μένει να το δούμε, αλλά προς το παρόν, ίσως να θέλετε να περιμένετε λίγο περισσότερο πριν προκαλέσετε ξανά τον αντίπαλό σας, αν σας έχει αποδυναμώσει.

Διαβάστε επίσης: Call of Duty Modern Warfare 2: Δωρεάν πρόσβαση σε multiplayer

πηγή πληροφοριών: dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS