ΑρχικήHow ToiPhone: Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου;

iPhone: Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου;

Αν χρησιμοποιείτε iPhone και θέλετε να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου για να τα χρησιμοποιήσετε για κάποιο σκοπό (π.χ. νομικές διαδικασίες κ.λπ.), μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω δύο μεθόδους. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμιά από τις δύο δεν είναι ιδανική, αλλά βοηθούν αν πρέπει οπωσδήποτε να εκτυπώσετε μηνύματα.

iPhone εκτύπωση μηνυμάτων

Πώς να εκτυπώσετε screenshots από μηνύματα κειμένου που έχετε στο iPhone;

Ο καλύτερος τρόπος για να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου του iPhone είναι να τραβήξετε screenshots των μηνυμάτων. Η εκτύπωση των screenshots δεν είναι η πιο “κομψή” λύση, αλλά μπορεί να βοηθήσει.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε την ακριβή παρακολούθηση τοποθεσίας για το app στο iPhone

  • Ανοίξτε τη συνομιλία που θέλετε να εκτυπώσετε και βρείτε το σημείο που θέλετε να τραβήξετε screenshot. Για να τραβήξετε ένα screenshot σε ένα iPhone, πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Power + Volume Up ή το κουμπί Power + Home.
  • Αφού τραβήξετε screenshots των μηνυμάτων κειμένου, μπορείτε (αν θέλετε) να τα επεξεργαστείτε για να περικόψετε περιττά μέρη κλπ.
  • Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη των screenshots των μηνυμάτων κειμένου, ανοίξτε την εφαρμογή “Photos” στο iPhone σας.
  • Μεταβείτε στην καρτέλα “Albums“, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Screenshots“.
  • Στη συνέχεια, πατήστε “Select” στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε όλα τα screenshots που θέλετε να εκτυπώσετε.
  • Με επιλεγμένα τα screenshots, πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης κάτω αριστερά.
  • Πηγαίνετε προς τα πάνω και επιλέξτε “Print” από το μενού κοινής χρήσης.
  • Θα εμφανιστούν οι ενσωματωμένες επιλογές εκτύπωσης της Apple. Πατήστε “Printer” για να επιλέξετε έναν εκτυπωτή συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi ή πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης για να το αποθηκεύσετε ως PDF και να το εκτυπώσετε κάπου αλλού.
  • Θα δείτε μια προεπισκόπηση της εκτύπωσης στο κάτω μέρος της οθόνης. Ανάλογα με τον τύπο του εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να χρειαστούν κάποιες extra ρυθμίσεις για προσαρμογή.
  • Προχωρήστε και πατήστε “Print” όταν είστε έτοιμοι.

Αυτή η μέθοδος δεν είναι ιδανική, αν πρέπει να εκτυπώσετε πολλά screenshots, καθώς τοποθετεί κάθε screenshot στη δική του σελίδα. Ωστόσο, λειτουργεί!

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να μετακινήσετε πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα;

Πώς να εκτυπώσετε το transcript ενός μηνύματος κειμένου στο iPhone;

Η εκτύπωση ενός transcript μιας συνομιλίας απαιτεί λογισμικό τρίτου κατασκευαστή και υπολογιστή Windows ή Mac.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές desktop που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά πολλές από αυτές δεν είναι δωρεάν. Εδώ θα δούμε, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή AnyTrans” που προσφέρει δωρεάν δοκιμή τριών ημερών.

  • Κατεβάστε την εφαρμογή για Windows ή Mac και συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή με ένα καλώδιο USB. Αφού ολοκληρωθεί η αρχική ρύθμιση, πηγαίνετε στην ενότητα “Messages“.
  • Θα εμφανιστούν όλες οι συνομιλίες από το iPhone σας. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στη συνομιλία που θέλετε να εκτυπώσετε.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Print” επάνω δεξιά.
  • Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με προεπισκόπηση εκτύπωσης. Πατήστε “Print Now“.
  • Θα ανοίξει το παράθυρο εκτύπωσης Windows ή Mac. Επιλέξτε τον εκτυπωτή και τις προτιμήσεις σας και κάντε κλικ στο “Print!”.

Αυτό ήταν! Με την εκτύπωση του transcript γίνεται μια πολύ πιο προσεγμένη παρουσίαση.

Δείτε επίσης: Πώς να ανοίξετε zip αρχεία σε iPhone και iPad;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικά καλός τρόπος για να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου του iPhone. Οι δύο παραπάνω μέθοδοι λειτουργούν, αλλά καμία δεν είναι τέλεια. Ωστόσο, αν είναι απαραίτητο να εκτυπώσετε μηνύματα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Η εκτύπωση μηνυμάτων κειμένου από το iPhone μπορεί να είναι σωτήρια για σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε αργότερα.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS