ΑρχικήHow ToΠώς να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Spotify με το Discord;

Πώς να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Spotify με το Discord;

Με τη σύνδεση του λογαριασμού Spotify στον λογαριασμό σας στο Discord, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την εφαρμογή μηνυμάτων. Εδώ θα δούμε πώς μπορεί να γίνει η σύνδεση των δύο λογαριασμών σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Discord Spotify σύνδεση

Πλεονεκτήματα σύνδεσης Spotify και Discord

Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα από τη σύνδεση του λογαριασμού σας Spotify με το Discord. Το πιο βασικό είναι ότι μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια, ενώ χρησιμοποιείτε το Discord. Και το καλύτερο; Με το έξυπνο σύστημά του, το Spοtify μπορεί να σταματήσει την αναπαραγωγή της μουσικής σας όταν ξεκινάτε ένα live stream ή μοιράζεστε την οθόνη σας. Αυτό δεν συμβαίνει εάν οι λογαριασμοί δεν είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Έπειτα, όταν έχετε συνδέσει το Spotify στο Discord, μπορείτε να εμφανίσετε στο προφίλ σας στο Discord τι μουσική ακούτε. Εάν οι φίλοι σας είναι συνδρομητές του Spοtify Premium, μπορείτε ακόμη και να τους προσκαλέσετε να ακούσουν μαζί σας. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε κι εσείς τη μουσική των φίλων σας.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε playlists από το Spοtify στο Youtube Music;

Πώς να συνδέσετε το Spotify με το Discord;

Desktop

Εάν χρησιμοποιείτε την dekstop εφαρμογή του Discord για Windows, Mac ή Linux (ή το web app), ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

  • Ανοίξτε το Discοrd στον υπολογιστή σας. Στην κάτω αριστερή γωνία της εφαρμογής, κάντε κλικ στο “User Settings“.
  • Στην επόμενη σελίδα, στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ στο “Connections“. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, στην ενότητα “Add Accounts to Your Profile“, επιλέξτε “Spotify“.
  • Το Discord θα ανοίξει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα “Log In to Spotify” του Spοtify. Σε αυτήν τη σελίδα, επιλέξτε μια μέθοδο για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify.
  • Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, το Spotify θα παραθέσει τις λεπτομέρειες που θα κοινοποιήσει στο Discord όταν συνδέσετε τον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο “Agree“.
  • Η παρακάτω ιστοσελίδα θα συνδέσει τους δύο λογαριασμούς σας και, στη συνέχεια, θα σας ζητήσει να επιστρέψετε στην εφαρμογή Discοrd.
  • Επιστρέψτε στο Discord και θα διαπιστώσετε ότι το Spotify προστίθεται τώρα στην καρτέλα “Connections“.
  • Η ενσωμάτωση έγινε με επιτυχία.

Αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να αποσυνδέσετε το Spotify account σας από το Discord, πηγαίνετε στη σελίδα “Connections“, κάντε κλικ στο “X” στην ενότητα Spοtify. Επιλέξτε “Disconnect” στο μήνυμα που θα εμφανιστεί και ο λογαριασμός σας θα αποσυνδεθεί.

Δείτε επίσης: Το Discord ανακοίνωσε ότι το ‘Activities’ θα παραμείνει free για όλους

iPhone και Android

Εάν χρησιμοποιείτε το Discord στο iPhone ή το Android τηλέφωνό σας, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να κάνετε σύνδεση του λογαριασμού Spotify με τον λογαριασμό σας Discοrd:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο προφίλ στο κάτω μέρος.
  • Στη σελίδα προφίλ, μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω και επιλέξτε “Connections“.
  • Στην οθόνη “Connections“, στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε “Add“.
  • Στο μενού “Add New Connection“, επιλέξτε “Spotify“.
  • Το Discord θα ανοίξει τη σελίδα σύνδεσης του Spotify. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο που θέλετε για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify.
  • Αφού συνδεθείτε, το Discord θα σας ζητήσει να κλείσετε την ιστοσελίδα καθώς η ενσωμάτωση έχει ολοκληρωθεί. Εφόσον βρίσκεστε ήδη μέσα στην εφαρμογή Discοrd, στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής, επιλέξτε “X“.
  • Επιστρέφετε στη σελίδα “Connections“. Εδώ, θα βρείτε το Spotify στη λίστα στην οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας Spotify είναι πλέον συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας Discord.

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να κάνετε streaming Netflix μέσω του Discοrd

Αν θέλετε να αφαιρέσετε το Spotify από τον λογαριασμό σας στο Discord, μεταβείτε ξανά στην καρτέλα “Connections” και πατήστε “X” στην ενότητα Spotify. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Disconnect“. Οι δύο λογαριασμοί σας θα αποσυνδεθούν.

Τόσο το Discord όσο και το Spotify είναι πολύ δημοφιλείς πλατφόρμες και η σύνδεσή τους μπορεί να σας προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS