ΑρχικήinetTelegram: Θα προσθέσει επιτέλους τη δυνατότητα δημιουγίας ιστοριών

Telegram: Θα προσθέσει επιτέλους τη δυνατότητα δημιουγίας ιστοριών

Το Snapchat είχε τις δικές του ιστορίες, ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, μέχρι που το Instagram αποφάσισε να προσφέρει κάτι παρόμοιο το 2016. Αργότερα, όλοι ξεκίνησαν να προσθέτουν δικές τους ιστορίες. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές, όπως το WhatsApp, χρησιμοποιούνται συχνότερα, ενώ άλλες, όπως το Twitter ή το YouTube, δεν ήταν τόσο δημοφιλείς και ήταν λιγότερο διαδεδομένες. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Telegram εξακολουθούν να πειραματίζονται με την ιδέα της προσθήκης ιστοριών, αν δεν το έχουν ήδη κάνει.

Δείτε επίσης: Πώς να ορίσετε ένα animated emoji ως εικόνα προφίλ στο Telegram

Telegram

Το Telegram ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προσθέσει τη δική του λειτουργία ιστοριών, παρόλο που αρχικά αντιστάθηκε σε αυτήν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αποφάσισε να υποκύψει στα σχόλια των χρηστών. Η πλατφόρμα σίγουρα άργησε να ανταποκριθεί αλλά τουλάχιστον θα έρθουν με ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η Telegram ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει ιστορίες στην εφαρμογή της λόγω του ότι το μισό από τα αιτήματα που λαμβάνει αφορούν τις ιστορίες. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν τις δικές τους εφήμερες αναμνήσεις στην πλατφόρμα. Ωστόσο, το Telegram σχεδιάζει να προσθέσει μοναδικά χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του με τον δικό του τρόπο, με σκοπό να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του.

Δείτε ακόμα: Telegram: Απαγορεύτηκε στη Βραζιλία λόγω συνομιλιών νεοναζί
ιστορίες

Μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια των ιστοριών σας, επιλέγοντας να δημοσιεύετε περιεχόμενο διάρκειας 6 ή έως και 48 λεπτών, ή να το καρφιτσώσετε μόνιμα στο προφίλ σας. Μπορείτε να ανεβάσετε περιεχόμενο που έχει εγγραφεί ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες του κινητού σας, όπως και με τη λειτουργία μηνυμάτων βίντεο που ήδη υπάρχει στην πλατφόρμα.

Φυσικά, όλες οι χρήσιμες λειτουργίες που υπάρχουν σε άλλες εφαρμογές, θα βρείτε και σε αυτήν. Μπορείτε να διαλέξετε τα άτομα με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας και να δημιουργήσετε μια ομάδα από “στενούς φίλους” με τους οποίους θα τις μοιράζεστε. Το Telegram θα σας επιτρέπει να προσθέτετε υπότιτλους στις ιστορίες σας για να εξασφαλίζετε μεγαλύτερη προσβασιμότητα και καλύτερο πλαίσιο, με συνδέσμους και την υποστήριξη προσθήκης ετικετών για άλλους χρήστες. Μπορείτε να αποκρύψετε ιστορίες που δημοσιεύτηκαν από άτομα που δεν θέλετε να δείτε. Βασικά, πρόκειται για τις ιστορίες που γνωρίζετε και αγαπάτε και έχουν βελτιωθεί ελαφρώς από το Telegram.

Δείτε επίσης: Το Telegram αποκτά πολλά νέα χαρακτηριστικά

Θα πρέπει να περιμένετε ως τον Ιούλιο για να αρχίσετε να παίζετε με τις ιστορίες στο Telegram, καθώς τότε θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία για όλους. Έχετε το νου σας για μια ενημέρωση που θα έρθει σύντομα στην εφαρμογή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS