ΑρχικήGamingΑνακοινώθηκε το Blade Runner 2033: Labyrinth από την Annapurna Interactive

Ανακοινώθηκε το Blade Runner 2033: Labyrinth από την Annapurna Interactive

Blade Runner 2033: Labyrinth

Εδώ και χρόνια, η Annapurna Interactive είναι γνωστή ως ένας από τους καλύτερους ανεξάρτητους εκδότες, βοηθώντας άλλα στούντιο να φέρουν τα παιχνίδια τους στην αγορά, όπως τα Outer Wilds, Solar Ash και Stray. Τώρα, όμως, η εταιρεία έχει δημιουργήσει τη δική της εσωτερική ομάδα και ο πρώτος τίτλος που αναπτύσσει είναι το Blade Runner 2033: Labyrinth.

Δείτε επίσης: Skullgirls: Αλλάζει το περιεχόμενο που ο προγραμματιστής θεώρησε κακόγουστο

Αυτό θα είναι το πρώτο νέο παιχνίδι Blade Runner που θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες μετά από 25 χρόνια και μπορείτε να πάρετε μια σύντομη γεύση στο παρακάτω τρέιλερ.

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το σε ποιες κονσόλες απευθύνεται το παιχνίδι, αλλά είναι μάλλον ασφαλές να πούμε ότι το Blade Runner 2033: Labyrinth πιθανότατα θα φτάσει στο PS5 κάποια στιγμή. Σε συνεργασία με την Alcon Interactive Group, το παιχνίδι λαμβάνει χώρα το 2033, ακριβώς μεταξύ της αρχικής ταινίας Blade Runner και του sequel Blade Runner 2049, και διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό Λος Άντζελες μετά το χτύπημα του Blackout, εξαφανίζοντας τους servers της εταιρείας κατασκευής αντιγράφων Tyrell Corporation. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος για την ανάκληση του Blade Runner στο τρέιλερ, για να ψάξει τυχόν εναπομείναντα δεδομένα, όπως φαίνεται να κάνει. Η δεκαετία του 2030 είναι η εποχή που η Wallace Corporation άρχισε να κάνει νέες προόδους στην τεχνολογία των αντιγράφων, οπότε ίσως έχει προσληφθεί για να βρει κάποιες κρίσιμες πληροφορίες. Αλλά αυτό είναι απλά μια εικασία.

Πρόταση: Niantic: Ο developer του Pokémon Go απολύει 230 υπαλλήλους

Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς τι είδους παιχνίδι είναι το Blade Runner 2033: Labyrinth στην πραγματικότητα από το teaser, αλλά η σελίδα του στο Steam αναφέρει ως ετικέτες “adventure” και “investigation”. Επίσης, δεν αναφέρεται ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας: Η Annapurna λέει μόνο ότι “περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες”.

Αυτή δεν είναι η μόνη πρόσφατη είδηση για το Blade Runner: πέρυσι είδαμε ένα καταστροφικό remaster του αρχικού παιχνιδιού Blade Runner, ένα νέο επιτραπέζιο RPG Blade Runner και την ανακοίνωση μιας τηλεοπτικής σειράς Blade Runner που έρχεται στο Amazon. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, υποθέτω ότι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τελικά θα έχουμε ένα νέο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Pikmin 4 demo: Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS