ΑρχικήinetGmail: Το κόκκινο εικονίδιο ειδοποίησης έχει ήδη επιστρέψει

Gmail: Το κόκκινο εικονίδιο ειδοποίησης έχει ήδη επιστρέψει

Πριν περίπου μια εβδομάδα αναφέρθηκε ότι η Google άλλαξε το εικονίδιο ειδοποίησης του Gmail. Το κόκκινο χρώμα αντικαταστάθηκε από ένα πιο προσαρμοστικό, το οποίο φαίνεται να έχει δυναμικότητα στη θεματική επεξεργασία. Ωστόσο, η Google μόλις επανέφερε την αλλαγή, καθώς το κόκκινο εικονίδιο ειδοποίησης Gmail επέστρεψε.

Δείτε επίσης: Google: Το ‘Help me write’ έρχεται στο Gmail για Android και iOS
Gmail

Το Gmail έχει ξεκινήσει τη διανομή της έκδοσης 2023.06.11x, η οποία επαναφέρει την αλλαγή που είχε γίνει. Το ερώτημα είναι εάν η Google έκανε αυτή την αλλαγή επίτηδες λόγω των σχολίων που έλαβε, ή αν απλά πρόκειται για μια τροποποίηση μέχρι να επιλυθούν κάποια προβλήματα.

Ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς μερικοί χρήστες στο Twitter αντέδρασαν σε αυτήν την αλλαγή. Το εικονίδιο του Gmail που είναι κόκκινο, είναι πλέον ευκολότερο να βρεθεί στη σκιά ειδοποιήσεων και πολλοί άνθρωποι φαίνεται να το προτιμούν έτσι.

Η Google δεν έδωσε μια εξήγηση για την αλλαγή αυτή, αλλά είναι πιθανό ότι τα σχόλια έφτασαν στην εταιρεία. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν αυτή η αλλαγή θα επανέλθει στις επόμενες ενημερώσεις.

Δείτε ακόμα: Πώς να στείλετε και να ανοίξετε εμπιστευτικά email στο Gmail

Αυτή η αλλαγή μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά είναι πιο χρήσιμο για πολλούς από εμάς που χρησιμοποιούμε συχνά το Gmail, να έχει πάντα το κόκκινο χρώμα. Πιθανότατα η πλειονότητα των ανθρώπων δεν ενδιαφέρεται και τόσο πολύ ωστόσο.

εικονίδιο ειδοποίησης

Το Gmail είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο, ίσως ακόμη και το πιο δημοφιλές, ειδικά στα smartphone. Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς το λογότυπο του Gmail χωρίς το κόκκινο χρώμα, επειδή αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που έκανε τους ανθρώπους να το αναγνωρίσουν. Με αυτή την αλλαγή, το εικονίδιο είναι δύσκολο να αναγνωριστεί.

Μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ορισμένα λογότυπα εφαρμογών είναι δύσκολο να αναγνωριστούν χωρίς τα αντίστοιχα χρώματά τους. Για παράδειγμα, όταν συνομιλείτε στο Facebook σκέφτεστε πάντα το μπλε χρώμα και όταν μιλάτε για το Google Keep σκέφτεστε το κίτρινο. Το χρώμα του YouTube είναι κόκκινο, όπως και αυτό του Gmail και άλλων παρόμοιων υπηρεσιών.

Δείτε επίσης: Google: Προσφέρει dark web report στους χρήστες Gmail στις ΗΠΑ

Το Gmail έχει γίνει ένας δημοφιλής πάροχος υπηρεσιών email και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Με τις πολυάριθμες δυνατότητες και την ευκολία χρήσης του, το Gmail έχει γίνει ένα ζωτικό εργαλείο για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στο cloud, η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και ο απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS