ΑρχικήGamingCities Skylines 2: Οι υπεραστικές συναλλαγές αλλάζουν το παιχνίδι

Cities Skylines 2: Οι υπεραστικές συναλλαγές αλλάζουν το παιχνίδι

Cities Skylines 2

Το Cities Skylines 2 κυκλοφόρησε μια τεράστια ενημέρωση για τις δημόσιες μεταφορές και τα φορτία, ενθουσιάζοντας την κοινότητα. Η ενημέρωση περιλαμβάνει εμπορικές συναλλαγές με άλλες πόλεις και πλήρη έλεγχο των λεωφορείων. Κάθε χερσαία μορφή δημόσιας μεταφοράς διαθέτει πλέον ένα αμαξοστάσιο. Η κοινότητα είναι επίσης ενθουσιασμένη με τη δυνατότητα εμπορικών συναλλαγών με φίλους ή με τα δικά τους city saves.

Δείτε επίσης: Cities Skylines 2: Κυκλοφόρησε νέο trailer

Στο Cities Skylines 2, τα λεωφορεία μπορούν να λειτουργούν με καύσιμα ή ηλεκτρικά και απαιτούν ένα αμαξοστάσιο λεωφορείων. Οι υπεραστικές γραμμές μπορούν να οριστούν από τον παίκτη. Τα ταξί δεν λειτουργούν σε γραμμές και συμβάλλουν στην κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα τρένα απαιτούν μια σιδηροδρομική μάντρα και έχουν υψηλά αρχικά έξοδα, αλλά τα αντισταθμίζουν με τις μεταφορικές τους ικανότητες. Η υποδομή των τρένων περιλαμβάνει γέφυρες, υπερυψωμένες γραμμές και αμφίδρομες και διπλές γραμμές.

Το τραμ είναι παρόμοια με τα τρένα στο Cities Skylines 2 αλλά μπορούν να έχουν διαδρομές χτισμένες πάνω σε δρόμους ή συγκεκριμένες διαδρομές για την αποφυγή της κυκλοφορίας, και το μετρό μπορεί να χτιστεί υπόγεια όπως στο αρχικό παιχνίδι. Οι αεροπορικές και οι υδάτινες μεταφορές είναι επίσης διαθέσιμες, με αεροδρόμια και λιμάνια που απαιτούνται αντίστοιχα. Η λειτουργικότητα του εργαλείου Line έχει τυποποιηθεί για να παρέχει έναν απλούστερο βρόχο παιχνιδιού μεταξύ όλων των επιλογών μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων. Θα πρέπει να αποκτήσετε τη λειτουργία του εργαλείου από αμαξοστάσια, στη συνέχεια να κατασκευάσετε στάσεις και σταθμούς, γραμμές και δρόμους, πριν σχεδιάσετε μεμονωμένες γραμμές.

Πρόταση: Παίξτε το 34ο Tetris 99 online MAXIMUS CUP event και κερδίστε Pikmin theme

Cities Skylines 2

Στο Cities Skylines 2, μπορείτε να ορίσετε τις γραμμές και τον τρόπο με τον οποίο αυτές κινούνται μεταξύ των σταθμών. Τα λεωφορεία μπορούν να έχουν λωρίδες προτεραιότητας ή ξεχωριστούς δρόμους και μπορούν να τους δοθούν σημεία πορείας για να αποφεύγουν πολυσύχναστες περιοχές. Τα λιμάνια πρέπει να συνδεθούν με θαλάσσιες οδούς με το εργαλείο Seaway και μπορούν να δημιουργηθούν γραμμές πλοίων. Οι επιλογές μεταφορών ξεκλειδώνονται με τη χρήση πόντων ανάπτυξης, εκτός από τα λεωφορεία και τα ταξί που ξεκλειδώνονται με την πρόοδο των ορόσημων. Το Transport Info View δείχνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δημόσιες μεταφορές και το φορτίο, με ευδιάκριτα εικονίδια και έναν πίνακα γραμμών που δίνει πληροφορίες για συγκεκριμένες γραμμές.

Υπάρχουν τόσα πολλά για να ενθουσιαστείτε με αυτή τη νέα ενημέρωση, αυτό είναι σίγουρο.

Διαβάστε επίσης: Το Cities: Skylines II: Θα κυκλοφορήσει φέτος για Ps5, Χbox Series και Pc

πηγή πληροφοριών: pcgamesn.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS