ΑρχικήgamingΗΠΑ: Ποιοι παίζουν περισσότερο video games;

ΗΠΑ: Ποιοι παίζουν περισσότερο video games;

Οι ισπανόφωνοι και οι μαύροι Αμερικανοί είναι οι πιο πιθανό να παίξουν video games.

Οι ισπανόφωνοι και οι μαύροι Αμερικανοί παίζουν video games περισσότερο από άλλες ομάδες ατόμων, σύμφωνα με μια ετήσια έκθεση της βιομηχανίας- αυτό έρχεται σε αντίθεση με το στερεότυπο ότι οι λευκοί Αμερικανοί είναι οι πιο ενθουσιώδεις καταναλωτές της video game βιομηχανίας.

Δείτε επίσης: Το Pokemon Sleep open beta ξεκινά στην Αυστραλία και σε άλλες περιοχές

video games

Ενώ το 72% των παικτών πέρυσι ήταν λευκοί -που αποτελούν τη μεγαλύτερη ομάδα λόγω του μεγαλύτερου αριθμού τους-, ένα μεγαλύτερο ποσοστό των Ισπανόφωνων, των Ασιατών ή των κατοίκων των Νήσων του Ειρηνικού και των μαύρων Αμερικανών παίζουν video games, σύμφωνα με την Entertainment Software Association.

Δείτε επίσης: Arma 3 DLC προσθέτει WW2 co-op campaign “σε μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί”

Τα τελευταία χρόνια, η αμερικανική βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών έχει δεχτεί επικρίσεις επειδή αφηγείται ιστορίες που επικεντρώνονται κυρίως στους λευκούς Αμερικανούς. Πρόσφατα, σε περισσότερα παιχνίδια που εκδίδονται στις ΗΠΑ εμφανίζονται περισσότεροι μη λευκοί χαρακτήρες.

Πολλές κορυφαίες εταιρείες gaming καταβάλλουν συντονισμένες προσπάθειες να διαφοροποιήσουν το εργατικό τους δυναμικό. Πρόσφατα, η Activision Blizzard Inc. ανακοίνωσε ότι οι υποεκπροσωπούμενες εθνοτικές ομάδες αποτελούσαν το 39% των εργαζομένων το 2022 – μια αύξηση τριών ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η ετήσια έρευνα του εμπορικού ομίλου αναφέρει ότι ο αριθμός των ενεργών παικτών στις ΗΠΑ μειώθηκε ελαφρώς πέρυσι σε 212,6 εκατομμύρια. Οι άνδρες ηλικίας 18 έως 44 ετών ήταν πιο πιθανό να θεωρούν τους εαυτούς τους ενεργούς παίκτες.

Δείτε επίσης: Mario Kart και κάμερες Resident Evil: Ο απόλυτος τρόμος

Ο χρόνος παιχνιδιού τους συρρικνώθηκε κατά 4% το 2022, με μείωση της ενασχόλησης σε μία έως τρεις ώρες την εβδομάδα, που εμπίπτουν στην κατηγορία των περιστασιακών, από τέσσερις ή περισσότερες για τους πιο πολυάσχολους παίκτες.

Πηγή πληροφοριών: bloomberg.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS