ΑρχικήUpdatesWindows 11 version 21H2: Τέλος υποστήριξης από Οκτώβριο

Windows 11 version 21H2: Τέλος υποστήριξης από Οκτώβριο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αρκετές εκδόσεις των Windows 11, version 21H2, θα φθάσουν στο τέλος της υποστήριξής τους (end-of-service – EOS) σε τρεις μήνες, και συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου του 2023.

Windows 11 version 21H2

Αυτό ισχύει για τις εκδόσεις των Windows 11 21H2 που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2021: Home, Pro, Pro Education και Pro for Workstations.

Αυτές οι εκδόσεις δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας μετά τις 10 Οκτωβρίου 2023“, ανακοίνωσε η Microsoft.

Η εταιρεία είπε ακόμα ότι μετά από αυτήν την ημερομηνία, οι πελάτες θα κληθούν να ενημερώσουν τη συσκευή τους στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11.

Δείτε επίσης: Το νέο Big Head ransomware εμφανίζει ψεύτικη ειδοποίηση για ενημέρωση Windows

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι πελάτες που θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις μη υποστηριζόμενες εκδόσεις μετά τις 10 Οκτωβρίου, δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας αλλά ούτε και μηνιαίες ενημερώσεις που φέρνουν νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Η Microsoft παρέχει στους χρήστες μια λίστα με όλα τα προϊόντα που θα σταματήσουν να υποστηρίζονται ή θα αποσυρθούν τους επόμενους μήνες. Οι πελάτες μπορούν να ανατρέξουν στα Windows Lifecycle FAQ και στο εργαλείο αναζήτησης Lifecycle Policy για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες λήξης υποστήριξης για τα Windows.

​Windows 11 2022 Update: Αναγκαστική εγκατάσταση σε ορισμένες συσκευές

Τα Windows 11 22H2, επίσης γνωστά ως Windows 11 2022 Update, είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα συσκευών Windows που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.

Δείτε επίσης: Τα Windows 11 αποκτούν νέο μείκτη ήχου στο Taskbar

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν ο υπολογιστής σας είναι κατάλληλος για αναβάθμιση στα Windows 11, ελέγχοντας τις προδιαγραφές, τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις του συστήματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή “PC Health Check app“.

Η Microsoft εγκαθιστά αυτήν την ενημέρωση αυτόματα σε συστήματα που τρέχουν τα Windows 11 21H2, τα οποία πλησιάζουν στο “τέλος της ζωής τους”.

​”Τον Ιανουάριο του 2023, οι Home και Pro consumer και non-managed business συσκευές με Windows 11, version 21H2 άρχισαν να ενημερώνονται αυτόματα στην έκδοση 22H2“, λέει η Microsoft.

Από τα Windows 10, βοηθούμε τους χρήστες των Windows να παραμένουν ενημερωμένοι και ασφαλείς με τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows μέσω αυτόματων ενημερώσεων“, λέει η εταιρεία και συνεχίζει εξηγώντας ότι η ίδια προσέγγιση χρησιμοποιείται και για τα Windows 11 ώστε να μπορούν οι χρήστες να παραμένουν προστατευμένοι και παραγωγικοί.

Δείτε επίσης: Η ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 Moment 3 φτάνει για όλους

Τα Windows είναι ένα αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα. Η συμβατότητα, η φιλικότητα προς τον χρήστη, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, η υποστήριξη πελατών και οι συνεχείς βελτιώσεις έχουν συμβάλει πάρα πολύ στην επιτυχία του. Ωστόσο, για να απολαμβάνετε τη μέγιστη ασφάλεια και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα, είναι καλό να χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση!

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS