ΑρχικήinetGoogle Calendar: Επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν paid appointments

Google Calendar: Επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν paid appointments

Το Google Calendar λάνσαρε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους επαγγελματίες ή τους ελεύθερους επαγγελματίες να επιτρέπουν στους πελάτες τους να κλείνουν ραντεβού επί πληρωμή.

Δείτε επίσης: Google Calendar: Η δυνατότητα κοινής χρήσης τοποθεσίας εργασίας εμφανίζεται από προεπιλογή

google calendar

Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για άτομα όπως θεραπευτές ή εκπαιδευτικούς που παρέχουν υπηρεσίες με βάση το χρόνο.

Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Stripe για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να συνδέσουν τους Stripe λογαριασμούς τους με το Google Calendar για να αρχίσουν να δέχονται πληρωμές. Οι μεμονωμένοι χρήστες ή οι διαχειριστές ενός λογαριασμού χώρου εργασίας θα μπορούν να διαμορφώνουν τις δικές τους πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων, αλλά η Google δεν θα έχει κανένα ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.

Δείτε επίσης: Πώς να ορίσετε την τοποθεσία εργασίας σας στο Google Calendar

Η Google διευκρίνισε επίσης ότι δεν χρεώνει τέλη πλατφόρμας, καθώς και ότι η εταιρεία δεν αποθηκεύει ούτε επεξεργάζεται πληροφορίες πληρωμών- όλο αυτό το φόρτο εργασίας αναλαμβάνει προς το παρόν η Stripe.

“Η απαίτηση πληρωμής εκ των προτέρων μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους”, ανέφερε η Google σε ανάρτηση στο blog της. Επιπλέον, η λειτουργία αυτή τους επιτρέπει να διαχειρίζονται το χρόνο και τις πληρωμές τους με απλό και απρόσκοπτο τρόπο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η νέα λειτουργία θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες σε όσους έχουν εγγραφεί στα πακέτα Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard, Education Plus, Teaching and Learning Upgrade edition, Nonprofits και Workspace Individual.

Δείτε επίσης: Google Calendar: Θέλει να κυκλοφορήσει γραφικά στοιχεία Material You

Ειδικότερα, η εφαρμογή διαχείρισης χρονοδιαγραμμάτων Calendly προσφέρει μια παρόμοια λειτουργία πληρωμένων συναντήσεων μέσω των ενοποιήσεων Stripe και PayPal.

Την περασμένη εβδομάδα, η Google παρουσίασε και μια νέα λειτουργία για τους υβριδικούς εργαζόμενους να δηλώνουν τις τοποθεσίες εργασίας τους – όπως Γραφείο ή Σπίτι – κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να βοηθήσουν τους άλλους να επιλέξουν την κατάλληλη ώρα για μια συνάντηση.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS