ΑρχικήinetHonor Magic V2: Το λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο μέχρι σήμερα

Honor Magic V2: Το λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο μέχρι σήμερα

Η Huawei ηττήθηκε από μία ακόμα κινεζική εταιρεία, που κυκλοφόρησε το αναδιπλούμενο κινητό Honor Magic V2, το οποίο είναι ακόμη πιο λεπτό και ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο. Tο τελευταίο μοντέλο είναι το πρώτο με αναδιπλούμενο σχεδιασμό και έχει πάχος μικρότερο από 1 εκατοστό, ενώ ζυγίζει λιγότερο από ορισμένα από τα γνωστά candybars, όπως το iPhone 14 Pro Max της Apple ή το Galaxy S23 Ultra της Samsung.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησαν οι εικόνες της σειράς HONOR 9

Honor Magic V2

Το Magic V2 έχει πάχος 9,9 mm όταν είναι ανοιχτό και 4,7 mm όταν είναι κλειστό. Μόνο τα Mate X3 και Mix Fold 2 πλησιάζουν σε αυτήν την λεπτότητα. Όσον αφορά το βάρος, το Magic V2 ζυγίζει μόλις 231 γραμμάρια (8,15 oz), λίγο περισσότερα από τα Oppo Find N2 και Mate X3.

Το κλειδί για αυτήν τη σημαντική ανακάλυψη είναι ο νέος σχεδιασμός των μεντεσέδων της εταιρείας Honor, ο οποίος περιλαμβάνει 3D εκτυπωμένα εξαρτήματα τιτανίου υψηλής ποιότητας αεροδιαστημικού τύπου, καθώς και ιδιόκτητα κομμάτια χάλυβα. Το Magic V2 είναι πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland ότι διαρκεί για περισσότερες από 400.000 αναδιπλώσεις, που είναι διπλάσιο από τον αντίστοιχο αριθμό των αναδιπλούμενων κινητών Pixel Fold και Galaxy Z Fold 4. Επιπλέον, διαθέτει το πιο πρόσφατο ευέλικτο πάνελ OLED από την κινεζική BOE. Ως μπόνους, ο μεταλλακτής λειτουργιών επιτρέπει στο τηλέφωνό σας να εκτελεί μια λειτουργία που μοιάζει με φορητό υπολογιστή. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξετε φωτογραφίες, να παρακολουθήσετε βίντεο, να ακούσετε μουσική, να κάνετε βιντεοκλήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες μέσω αλλαγών στο MagicOS 7.2.

Δείτε ακόμα: HONOR 80 GT: Ποια τα χαρακτηριστικά και η τιμή του;

λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο

Παρόλο που έχει μικρότερο μέγεθος και βάρος, το Magic V2 έχει μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh, που είναι μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα των μπαταριών όλων των υπαρχόντων αναδιπλούμενων τηλεφώνων.

Το Magic V2 έχει μια οθόνη OLED 6,43 ιντσών με ανάλυση 2.376 x 1.060. Η αναλογία διαστάσεων είναι 20:9 για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, παρόμοια με τα συμβατικά smartphones.

Δείτε επίσης: Η HONOR ανακοινώνει το MagicOS 7.0

Το Honor Magic V2 είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Κίνα σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο (με vegan δερμάτινη πλάτη), χρυσό, μωβ και απαλό μαύρο. Η τιμή ξεκινά από περίπου 1.250 $ για την έκδοση 256 GB, και φτάνει στα 1.670 $ για την Ultimate Edition 1 TB.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS