ΑρχικήGamingEA Sports FC 24: Switch Gameplay Trailer με Frostbite Engine

EA Sports FC 24: Switch Gameplay Trailer με Frostbite Engine

EA Sports FC 24

Μετά από ένα teaser νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Electronic Arts μοιράστηκε μια πρώτη ματιά του EA Sports FC 24 στο Nintendo Switch.

Δείτε επίσης: Call of Duty: Τα προβλήματα FPS αυξάνονται μετά την ενημέρωση της Season 4 Reloaded

Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν το Volta Football, το Ultimate Team (που τώρα περιλαμβάνει και το γυναικείο ποδόσφαιρο), τις λειτουργίες καριέρας παικτών και μάνατζερ, το Joy-Con multiplayer και όλα αυτά τροφοδοτούνται από την Frostbite Engine της EA. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 και οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες από τώρα στο Switch eShop για 59,99 δολάρια ή το αντίστοιχο ποσό της περιοχής σας.

Τεχνικά πρόκειται για την πρώτη προσθήκη σε αυτή τη σειρά από τότε που η EA εγκατέλειψε το εμπορικό σήμα και την άδεια χρήσης του FIFA τον περασμένο Μάιο. Οι fans του Switch θα παρατηρήσουν επίσης ότι δεν πρόκειται για άλλη μια “κληρονομημένη” έκδοση. Δείτε τι άλλο μπορείτε να περιμένετε από αυτό το νέο παιχνίδι:

“Ζήστε την απαράμιλλη αυθεντικότητα στο EA SPORTS FC™ 24 με την πιο αληθινή εμπειρία του The World’s Game με τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, συλλόγους και αστέρια του ποδοσφαίρου, με 19.000+ παίκτες σε 700+ ομάδες σε πάνω από 100 γήπεδα και πάνω από 30 πρωταθλήματα”.

Πρόταση: Vampire Survivors: Νέο update μετατρέπει το παιχνίδι σε άλλο βαθμό

Ορισμένες από τις εμβληματικές διοργανώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνουν τα πρωταθλήματα UEFA Champions, Europa και Conference League, την Premier League, την Bundesliga, τη LALIGA και το CONMEBOL Libertadores. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα του EA Sports FC 24.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η εταιρεία αποκάλυψε ένα νέο παιχνίδι για κινητά με την ονομασία FC Tactical, το οποίο περιγράφεται ως μια turn-based εκδοχή του αθλήματος.

Η αποκάλυψη του EA Sports FC 24 έρχεται μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Διαβάστε επίσης: Asus Rog Ally: Ο αναγνώστης καρτών MicroSD είναι επιρρεπής σε βλάβη

πηγή πληροφοριών:nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS