ΑρχικήinetFord: Το νέο Mustang για πρώτη φορά στο Mach-E Rally

Ford: Το νέο Mustang για πρώτη φορά στο Mach-E Rally

Μερικές μέρες μετά την πρώτη εμφάνιση ενός ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού Mustang, η Ford ανακοίνωσε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε. Κατά το ετήσιο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, η Ford παρουσίασε το Mach-E Rally, μια έκδοση off-road της ηλεκτρικής Mustang της.

Δείτε επίσης: Έρχεται η νέα Ford Mustang GT4 2024

Ford

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood είναι ένα ετήσιο γεγονός που έχει πλούσια παράδοση, παρουσιάζει νέα οχήματα και συνήθως θέτει ρεκόρ τα τελευταία χρόνια, ειδικά με την είσοδο των ηλεκτρικών οχημάτων στον αγώνα. Μέχρι τώρα, φέτος είδαμε το IONIQ 5 N και το ηλεκτρικό όχημα «Project V» της Caterham, ενώ περιμένουμε να δούμε το ντεμπούτο της Fοrd.

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πρόσφατα για μια επερχόμενη παραλλαγή του Mustang Mach-E που θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα, μαζί με ένα σύντομο βίντεο στα social media που δημοσίευσε. Ο αντιπρόεδρος του Ford Model e Darren Palmer σχολίασε τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Mustang.

Δείτε ακόμα: Ford Mustang 2024: Έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit

Mustang

Μετά την παρουσίαση των νέων οχημάτων της Fοrd, όπως το προσαρμοσμένο E-Transit και το αγωνιστικό αυτοκίνητο Mach-E 1400, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια έκδοση της Ford Performance για το Mach-E, η οποία στοχεύει στην κατάκτηση ορισμένων ρεκόρ. Η Ford παρουσίασε μια νέα παραλλαγή της ηλεκτρικής της Mustang, με την ονομασία Mach-E Rally, που μπορεί να κινηθεί τόσο στην πίστα όσο και στο χωματόδρομο.

Πριν από τη δημόσια εμφάνισή της στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα, η Fοrd δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο του Ράλι Mustang Mach-E, το οποίο θα κάνει μια βόλτα στο διάσημο λόφο του Goodwood που οδηγεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ράλι Ott Tänak. Ο αντιπρόεδρος του Ford Model e Darren Palmer μίλησε για άλλη μια φορά τώρα που αποκαλύφθηκε η εμπνευσμένη από το ράλι Mustang.

Δείτε επίσης: Ford: Απολύει 400 υπαλλήλους στην Αυστραλία

Η Ford ανακοίνωσε ότι το ράλι Mustang Mach-E είναι ένα μοντέλο παραγωγής που θα είναι διαθέσιμο σε πελάτες στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Αναμένεται να ξεκινήσει η δυνατότητα να παραγγέλνει κάποιος στις ΗΠΑ αυτό το φθινόπωρο. Η Fοrd δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις προδιαγραφές για το αυτοκίνητό της, αλλά αναμένεται να τις ανακοινώσει στους επόμενους μήνες, λίγο πριν ανοίξει η περίοδος παραγγελιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS