ΑρχικήGamingStarfield: Ο μόνος που μπορεί να δώσει πληροφορίες είναι ο Todd Howard

Starfield: Ο μόνος που μπορεί να δώσει πληροφορίες είναι ο Todd Howard

starfield

Ένας προγραμματιστής του Starfield επιβεβαίωσε ότι μόνο ο Todd Howard είναι εξουσιοδοτημένος να δημοσιεύσει νέες πληροφορίες σχετικά με το νεότερο RPG της Bethesda. Με την προσμονή για το Starfield να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, οι οπαδοί διψούν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Starfield: Ανησυχία για τον τρόπο εξερεύνησης των πλανητών

Το 2023 είναι μια μεγάλη χρονιά για μεγάλες κυκλοφορίες βιντεοπαιχνιδιών και ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους είναι το Starfield της Bethesda. Ένας σκληροπυρηνικός οπαδός δημιούργησε μάλιστα μια συλλογή 1.000 σελίδων για το Starfield με βάση πληροφορίες μόνο από το τρέιλερ. Απομένουν μόνο δύο μήνες μέχρι οι fans να πάρουν στα χέρια τους το παιχνίδι, αλλά πολλοί είναι πολύ ενθουσιασμένοι για να περιμένουν. Η Bethesda έχει υποσχεθεί πολλά με αυτό το παιχνίδι και οι fans θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, το ταχύτερο δυνατό.

Ο Emil Pagliarulo, ένας από τους προγραμματιστές του Starfield, δημοσίευσε τρία tweets στα οποία αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσει καμία πληροφορία σχετικά με το νέο παιχνίδι. Το πρώτο tweet αναφέρει αμέσως ότι το μόνο άτομο που επιτρέπεται να μιλήσει δημόσια για το Starfield είναι ο Todd Howard, ο εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda Game Studios. Αυτό επιβεβαιώνει ότι αν οι fans θέλουν νέες λεπτομέρειες για το Starfield, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να τις δημοσιεύσει ο ίδιος ο Todd Howard. Έτσι, οι fans που προσπαθούν να πάρουν πληροφορίες από κάποιον από τους άλλους προγραμματιστές του Starfield θα είναι άτυχοι.

Πρόταση: Stray Gods: Το RPG καθυστερεί για να αποφύγει το Baldur’s Gate 3

Το δεύτερο tweet του Pagliarulo συμπάσχει με τους fans, επισημαίνοντας ότι καταλαβαίνει πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι αυτό. Αναφέρει πόσο ταπεινωτική ήταν για εκείνον η αναμονή του Starfield και πόσο τον πληγώνει το γεγονός ότι δεν μπορεί να απαντήσει στο 99% των ερωτήσεων για το παιχνίδι. Στο τρίτο tweet, διευκρινίζει ότι δεν είναι μόνο οι ερωτήσεις στις οποίες δεν μπορεί να απαντήσει, αλλά δεν μπορεί να αναφέρει τίποτα για την απόδοση του παιχνιδιού ή ακόμα και τις απόψεις του για την ανάπτυξή του. Έχει υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας με την Bethesda, οπότε μπορεί να χάσει τη δουλειά του αν οποιαδήποτε μη δημοσιευμένη πληροφορία συνδέεται με αυτόν. Έτσι, για τους fans που ανησυχούν για την έλλειψη βασικών χαρακτηριστικών στο Starfield, θα πρέπει να μεταφέρουν τις ανησυχίες τους στον Todd Howard.

Πιθανότατα, ο Pagliarulo έβγαλε αυτή τη σειρά tweets λόγω του πλήθους των ερωτήσεων που πρέπει να δέχεται καθημερινά σχετικά με το παιχνίδι. Φυσικά, δεν είναι καλή ιδέα να ενοχλήσετε τον Todd Howard για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Starfield, καθώς πιθανότατα θα αγνοήσει και αυτός τις περισσότερες ερωτήσεις που θα του έρθουν. Ας ελπίσουμε ότι, με τόση μυστικότητα στα παρασκήνια, το ίδιο το παιχνίδι δεν θα διαρρεύσει νωρίς, όπως συνέβη με άλλους τίτλους φέτος.

Το Starfield κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου για PC και Xbox Series X/S.

Διαβάστε επίσης: Starfield: Θα είναι κλειδωμένο στα 30fps για μεγαλύτερη συνέπεια

πηγή πληροφοριών: gamerant.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS