ΑρχικήgamingEA Sports FC 24: Career Mode deep-dive trailer. Πότε θα ανακοινωθεί;

EA Sports FC 24: Career Mode deep-dive trailer. Πότε θα ανακοινωθεί;

EA Sports FC 24

Πρόσφατα η EA Sports ανακοίνωσε στο Twitter το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα για τα διάφορα trailers του EA Sports FC 24, με το gameplay να είναι η πρώτη πτυχή που θα καλυφθεί. Ωστόσο, οι οπαδοί του Career Mode θα χαρούν να μάθουν ότι οι προγραμματιστές θα δώσουν επίσης πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές που έγιναν στο αγαπημένο τους game mode.

Δείτε επίσης: EA Sports FC 24: Switch Gameplay Trailer με Frostbite Engine

Η λειτουργία καριέρας είναι από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της σειράς, με πολλούς οπαδούς να αγοράζουν το παιχνίδι μόνο και μόνο για να ζήσουν τις συγκινήσεις της προσομοίωσης ποδοσφαίρου εκτός σύνδεσης. Με την μετονομασία του θρυλικού franchise σε EA Sports FC 24, οι παίκτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι προγραμματιστές θα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν όλα τα τμήματα των παικτών τους, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών του Career Mode.

Τα νέα για τη λειτουργία καριέρας του EA Sports FC 24 θα αποκαλυφθούν σύντομα στους fans σε όλο τον κόσμο

Στο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε από την EA Sports FC Direct Communication στο Twitter, οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι οι προγραμματιστές θα δημοσιεύσουν μια λεπτομερή παρουσίαση των διαφόρων νέων χαρακτηριστικών που εισήχθησαν στο Career Mode τον Ιούλιο. Ωστόσο, με τη λεπτομερή εμβάθυνση στο Gameplay να προηγείται, η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, οδηγώντας σε πολλές εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η EA Sports επιβεβαίωσε ότι το Gameplay deep-dive θα βγει ζωντανά στις 18 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τους διάφορους νέους μηχανισμούς, όπως το Hypermotion V, τα PlayStyles και τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά της μηχανής Frostbite. Το Career Mode deep-dive είναι η μόνη άλλη αποκάλυψη που έχει προγραμματιστεί για τον μήνα Ιούλιο, αφήνοντας δύο ακόμα εβδομάδες μέσα στις οποίες θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν οι πληροφορίες.

Πρόταση: EA: Λέει αντίο στην FIFA και παρουσιάζει το EA Sports FC

Τα νέα για το EA Sports FC 24 Career Mode θα έρθουν πιθανότατα την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Παρόλο που δεν υπάρχει επιβεβαίωση σχετικά με την ακριβή ημερομηνία του Career Mode deep-dive, μπορούμε να κάνουμε μια εικασία με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από την EA και την ημερομηνία και ώρα άφιξης των προηγούμενων τρέιλερ. Το Deep-dive του Gameplay έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουλίου, δηλαδή για μια Τρίτη, παρόμοια με την ημέρα κυκλοφορίας του πρώτου τρέιλερ του EA Sports FC 24.

Αν η EA ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο, τα νέα για το Career Mode θα μπορούσαν ενδεχομένως να φτάσουν στις 25 Ιουλίου στις ακόλουθες ώρες σε διάφορες ζώνες ώρας:

  • UTC: 4 μμ
  • IST: 8:30 μμ
  • ET: 12 μμ
  • PT: 9 πμ

Το επίσημο τρέιλερ παρουσίασης του EA Sports FC 24 έχει ήδη υποδείξει κάποιες σημαντικές οπτικές και εκτελεστικές αλλαγές στο Career Mode του προσεχούς παιχνιδιού. Το παιχνίδι δεν θα έχει μόνο ενημερωμένα πακέτα μετάδοσης και νέα cutscenes, αλλά υπάρχει επίσης η δυνατότητα για τους προγραμματιστές να κάνουν πολλά περισσότερα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Αν πιστέψουμε τις διαρροές, το Career Mode θα μπορούσε επιτέλους να περιλαμβάνει ένα Spectate Mode που θα επιτρέπει στους fans να αναλάβουν το ρόλο ενός manager, να παρακολουθούν από το περιθώριο και να κάνουν αλλαγές εν κινήσει, οδηγώντας τις ομάδες τους στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Η FIFA θα τερματίσει την αποκλειστική συνεργασία με την EA Sports

πηγή πληροφοριών: sportskeeda.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS