ΑρχικήinetΤα νέα iMac με M3 μπορεί να έρθουν τον Οκτώβριο

Τα νέα iMac με M3 μπορεί να έρθουν τον Οκτώβριο

Apple iMac

Η Apple μπορεί να κάνει μια παρουσίαση νέων προϊόντων τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg στο σημερινό του ενημερωτικό δελτίο Power On, και εικάζει ότι το επίκεντρο της παρουσίασης που θα γίνει πιθανώς μετά το iPhone 15 θα είναι τα νέα Mac, υπονοώντας ότι το iMac με την ισχύ M3 μπορεί να είναι ανάμεσά τους. Ο Gurman έχει γράψει στο παρελθόν ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει έναν iMac με επεξεργαστή M3 στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Δείτε επίσης: Το M3 Chip της Apple θα έρθει στα επερχόμενα μοντέλα MacBook Air και iMac;

Ο Gurman αντισταθμίζει αρκετά αυτή την πρόβλεψη, αλλά η χρονική στιγμή μοιάζει σωστή. Η τελευταία φορά που είδαμε έναν νέο iMac ήταν όταν η Apple κυκλοφόρησε τον πολύχρωμο επανασχεδιασμό της πριν από περισσότερα από δύο χρόνια.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δούμε αλλαγές στον παράγοντα μορφής αυτή τη φορά. Στο Power On της περασμένης εβδομάδας, ο Gurman έγραψε ότι οι μεγαλύτεροι, ενδεχομένως έως και 32 ιντσών iMac δεν θα εμφανιστούν μέχρι τα τέλη του 2024, οπότε αυτή η ανανέωση μπορεί να είναι απλώς μια έκδοση με βελτιωμένες προδιαγραφές του μοντέλου των 24 ιντσών που έχουμε τώρα – αν και αυτό δεν είναι καθόλου κακό.

Πρόταση: Apple: Έτοιμη για κυκλοφορία νέων iMac; Τι προσφέρουν;

Ο Gurman πιστεύει επίσης ότι θα δούμε αναβαθμίσεις με M3 στα 13 ιντσών MacBooks της Apple – το MacBook Air και το MacBook pro – αλλά δεν γίνεται σαφής για το iPad, λέγοντας ότι μια πιθανή έκδοση M3 του iPad Pro με οθόνη OLED θα εμφανιστεί το επόμενο έτος. Επισημαίνει ότι ένα ταχύτερο μοντέλο iPad Air βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό θα έβαζε το iPad μεσαίας κατηγορίας της Apple πίσω σε ένα ετήσιο πρόγραμμα κυκλοφορίας, αφού παρέλειψε την ανανέωση το 2021, κυκλοφορώντας το iPad Air με το M1 το 2022.

Ο Gurman δήλωσε προηγουμένως ότι τα νέα Mac M3 – τουλάχιστον, το iMac και το MacBook Air 13 ιντσών – θα μπορούσαν να εμφανιστούν φέτος ή το επόμενο έτος, καθιστώντας τα τα πρώτα με τα νέα φημολογούμενα τσιπ Apple Silicon 3nm. Στις αρχές του έτους, ο καλά συνδεδεμένος αναλυτής της αλυσίδας εφοδιασμού Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι τα νέα τσιπ M3 Pro / Max αναμένονται το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε καθώς πλησιάζει το τέλος του έτους αν αυτή η φήμη θα επαληθευτεί.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε smart album στο Apple Photos σε Mac;

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS