ΑρχικήinetΗ Ford μειώνει σημαντικά την τιμή του F-150 Lightning

Η Ford μειώνει σημαντικά την τιμή του F-150 Lightning

Η Ford μειώνει την τιμή του ηλεκτρικού pick-up truck της F-150 Lightning σε όλες τις εκδόσεις, φέρνοντας το όχημα κάπως πιο κοντά στην αρχική του τιμή. Το βασικό F-150 Lightning Pro μειώνεται κατά σχεδόν 10.000 $, φτάνοντας τα 49.995 $. Μικρότερες εκπτώσεις (λίγο πάνω από 6.000 $) έρχονται στο Platinum Extended Range.

Ford F-150 Lightning τιμή

Σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, η αναβαθμισμένη χωρητικότητα του εργοστασίου, οι συνεχείς προσπάθειές της εταιρείας για τη μείωση του κόστους και της παραγωγής και το βελτιωμένο κόστος πρώτων υλών, βοήθησαν στο να μειωθούν οι τιμές του F-150 Lightning και άλλων οχημάτων. Το Rouge Electric Vehicle Center στο Μίσιγκαν είναι κλειστό προς το παρόν, καθώς αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις με στόχο την παραγωγή 150.000 F-150 Lightning κάθε χρόνο. Η εταιρεία λέει ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα του EV από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Δείτε επίσης: Ford: Το νέο Mustang για πρώτη φορά στο Mach-E Rally

Η Ford αύξησε τις τιμές των οχημάτων της τον περασμένο Αύγουστο, ενώ υπήρξε και extra αύξηση ξανά για το βασικό μοντέλο τον Δεκέμβριο και τον Μάρτιο λόγω προβλημάτων εφοδιασμού και αυξημένου κόστους υλικών. Τους τελευταίους μήνες, το F-150 Lightning Pro κοστίζει περίπου 50% περισσότερο από την αρχική του τιμή.

Δείτε επίσης: Ford: Απολύει 400 υπαλλήλους στην Αυστραλία

Η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να επαναφέρει το F-150 Lightning στην αρχική του τιμή των 40.000 δολαρίων, αλλά οι νέες μειώσεις τιμών σίγουρα είναι ένα καλό νέο για όσους θέλουν να επενδύσουν σε αυτό το ηλεκτρικό όχημα.

Ford ηλεκτρικά οχήματα EV

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του F-150 Lightning πέφτει τη στιγμή που η Tesla ξεκίνησε την παραγωγή του Cybertruck. Η Tesla, η πιο γνωστή εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων που ανήκει στον Elon Musk, μείωσε τις τιμές των ηλεκτρικών της οχημάτων αρκετές φορές φέτος.

Δείτε επίσης: Οδηγοί Ford EV θα έχουν σύντομα πρόσβαση στο δίκτυο Supercharger της Tesla

Η μείωση των τιμών στο Ford F-150 Lightning και γενικά στα ηλεκτρικά οχήματα είναι πολύ σημαντική, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε αυτά. Το μέλλον είναι ηλεκτρικό και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον, ενεργειακά αποδοτικά και οικονομικά αποδοτικότερα από τα παραδοσιακά αυτοκίνητα. Καθώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται πιο προσιτά, είναι πιθανό να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS