ΑρχικήGamingStardew Valley: Θα λάβει την έκδοση 1.6 με νέο περιεχόμενο

Stardew Valley: Θα λάβει την έκδοση 1.6 με νέο περιεχόμενο

Stardew Valley

Αποδεικνύεται ότι η ConcernedApe δεν έχει τελειώσει με το Stardew Valley και το παιχνίδι θα λάβει έναν ακόμη γύρο νέου περιεχομένου ως μέρος της έκδοσης 1.6.

Δείτε επίσης: Μπορείτε ακόμα να παίξετε το Shadowrun Xbox 360 στο Xbox Live

Τεχνικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Η ConcernedApe είχε επιβεβαιώσει τα σχέδια για την έκδοση 1.6 τον Απρίλιο, αλλά κυρίως είπε ότι πρόκειται για “αλλαγές για τους modders” και ότι θα υπάρχει “πολύ λιγότερο” περιεχόμενο από την έκδοση 1.5.

Τώρα μέσω ενός νέου μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι πρόκειται να γίνει. Η ConcernedApe έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει ένα νέο φεστιβάλ, νέα αντικείμενα, περισσότερους διαλόγους, μυστικά και άλλα που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Έχει προηγηθεί ένα teaser τον Ιούνιο για ένα “δρεπάνι ιριδίου”. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Φυσικά, ο προγραμματιστής εργάζεται σε περισσότερα από την τελευταία ενημέρωση του Stardew Valley. Τον Οκτώβριο του 2021, η ConcernedApe ανακοίνωσε το Haunted Chocolatier, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η ανάπτυξή του έχει διακοπεί, καθώς η έκδοση 1.6 του Stardew Valley λαμβάνει το επίκεντρο της προσοχής. Ωστόσο, όταν αυτή ολοκληρωθεί, το Haunted Chocolatier θα συνεχίσει να εξελίσσεται.

Πρόταση: Street Fighter 6: Κυκλοφόρησε ο οδηγός χαρακτήρα του Rashid

Η προηγούμενη μεγάλη αναβάθμιση του Stardew Valley (έκδοση 1.5) κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021 – πρόσθεσε νέες επιλογές παιχνιδιού, όπως το “Beach Farm”, προηγμένες επιλογές προσαρμογής για τα playthroughs, split-screen local co-op και πολλά άλλα.

Ενώ αυτό το τελευταίο tease από την ConcernedApe αφήνει τους fans του Stardew Valley να μαντεύουν πολλές πτυχές της ενημέρωσης, αποδεικνύει ότι θα μπορούσε να προστεθεί πολύ νέο περιεχόμενο. Επιπλέον, αυτό το τελευταίο tease για την ενημέρωση 1.6 υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Το Stardew Valley είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο Switch τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή.

Διαβάστε επίσης: EA Sports FC 24: Career Mode deep-dive trailer. Πότε θα ανακοινωθεί;

πηγή πληροφοριών: nintendoeverything.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS